reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
dziekuje za wsparcie to naprawde wiele znaczy.....
no ja chyba bede testować około 23
chyba ze nie wytarzymam do tego czsu

Dziewczyny ja nie puszczam kciukow za was :) Ale na moja iui wciaz czekam. Dzis rano pecherzyk mial 20,5mm a endo 7mm. Gin powiedzial zebym zrobila dzis wieczorem test owu i jesli juz wyjdzie to rano iui a jesli wciaz nie to tylko usg i czekamy dalej. Cienkie to endo ale mowil ze nie jest najgorzej, mowi ze od 8mm jest ok wiec licze ze to jutra pogrubieje :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja nie puszczam kciukow za was :) Ale na moja iui wciaz czekam. Dzis rano pecherzyk mial 20,5mm a endo 7mm. Gin powiedzial zebym zrobila dzis wieczorem test owu i jesli juz wyjdzie to rano iui a jesli wciaz nie to tylko usg i czekamy dalej. Cienkie to endo ale mowil ze nie jest najgorzej, mowi ze od 8mm jest ok wiec licze ze to jutra pogrubieje :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
powodzenia napij się czerwonego wina pomaga na endo

Vadera , Kamiusiu - jestem, podczytuje , tylko czasu brak. Polka skutecznie nam go wypełnia - a że walczyliśmy z zoltaczka, dokarmianiem i ulewaniem, to ciągle coś. Coraz świadomie się usmiecha i ciekawie wodzi wzrokiem za przedmiotami:) rośnie :) dziś mija nam 6tygodni wspólnego zycia:)

Kamisiu , masz serdeczne pozdrowienia od Emenems:) brak czasu nie pozwala jej tu zaglądać, ale trzyma kciuki i kibicuje! Pozdrawia całą "stara" gwardie :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Aniko :-) ło matko 6 tygodni,szok ! Czas leci strasznie szybko za to na swoim wieku ciąży chyba się dłuży he he :-) uściski dla Was i dziękuję za pozdrowienia od Emenems (normalnie się zaczerwieniłam :-) )

reklama
Cześć dziewczyny!

Nie pisałam wcześniej, podczytywałam Was jedynie od czasu do czasu. Druga nieudana inseminacja za nami. Za jakieś dwa tygodnie podchodzimy do kolejnej. Mam straszny mętlik w głowie. Bardzo chciałabym, żeby się udało...
U mnie policystyczne jajniki, u męża słabe nasienie. Robiłam hsg - jajowody są drożne. Po pierwszej stymulacji miałam 3 pęcherzyki, po drugiej dwa, wszystko wskazywało na to, że szansa jest. Niestety, nie udało się.
Liczę na ten trzeci raz...

Do góry