reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jolancik doskonale wiem jak to jest z tymi lekarzami. Gdyby nie forum i w ogole grzebanie w internetach to bym tkwila u jednej lekarki ktora by mi tylko zalecala "wyluzowac psychike". Zmienilam bardzo wielu lekarzy i duze rzeczy sama "wydrazylam" dzieki internetowi. Teraz jestem pod opieka wspanialego czlowieka ktoremu ufam i duzo latwiej mi z tym.

Ja dzis mialam usg i niestety tylko jeden pecherzyk dojrzal, ma 19mm ale endo jest troszke za cienkie i kazal mi dzis wieczorem zrobic test owu i zebym do niego zadzwonila to sie umowimy. Moze jutro moze w pon iui. A jakiej grubosci jest idealne endo do iui?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cassiah,Jolancik
dyiewcyznz jestem po kontrolnej ocenie
pecherzyk 19mm zastrzykk podany...teraz czekam do jutra na iui ma być wieczorem.....
ciesze sie ale i bardzo boję bo nie chce się rozczarować

powodzenia dziewczyny.....&&&&&

Bertha no wlasnie nie wiem, powiedzial tylko ze troche za cienkie i zebysmy jeszcze chwilke poczekali mimo ze pecherzyk mial juz 19,5mm... Mialam zrobic test owu dzis o 19stej i do niego napisac co wyszlo a tu dupa, test negatywny :( Nawet cienia kreski! :( Nigdy tak nie mialam, nic z tego nie rozumiem...

Cikulinka ja moze tez jutro bede miala, ale fajnie :) Kciuki zacisniete!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny cały czas kciuki za Wasze starania &&&& co do cienkiego endo-czerwone winko,ananas( u mnie zadziałało). Co do lekarzy trzeba trafić na dobrego,żeby nie iść w ślepo (też kilka lat ufałam jednemu lekarzowi który faszerował mnie tabletkami i tyle-lata stracone). Wszystko się uda !!!

Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną droga i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń
.​

LISTOPAD

06 - cikulinka - IUI

07 - Pyreczka - wizyta u profesora
07 - Beti - ciążowa wizyta kontrolna
09 - kamisia - ciążowa wizyta kontrolna
10 - vadera - ciążowa wizyta kontrolna
16 - Pyreczka - ciążowa wizyta kontrolna
17 - katharina - wynik testu Pappa
20/22 - Paulka - beta hcg
23 - Cikulinka - beta hcg
28 - M26 - przywitanie z synkiem

GRUDZIEŃ

01 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
28 - vadera - przywitanie z córeczką

Paulka, Cassiah, Cikulinka kiedy betujecie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry