reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jolancik doskonale wiem jak to jest z tymi lekarzami. Gdyby nie forum i w ogole grzebanie w internetach to bym tkwila u jednej lekarki ktora by mi tylko zalecala "wyluzowac psychike". Zmienilam bardzo wielu lekarzy i duze rzeczy sama "wydrazylam" dzieki internetowi. Teraz jestem pod opieka wspanialego czlowieka ktoremu ufam i duzo latwiej mi z tym.

Ja dzis mialam usg i niestety tylko jeden pecherzyk dojrzal, ma 19mm ale endo jest troszke za cienkie i kazal mi dzis wieczorem zrobic test owu i zebym do niego zadzwonila to sie umowimy. Moze jutro moze w pon iui. A jakiej grubosci jest idealne endo do iui?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cassiah,Jolancik
dyiewcyznz jestem po kontrolnej ocenie
pecherzyk 19mm zastrzykk podany...teraz czekam do jutra na iui ma być wieczorem.....
ciesze sie ale i bardzo boję bo nie chce się rozczarować

powodzenia dziewczyny.....&&&&&

Bertha no wlasnie nie wiem, powiedzial tylko ze troche za cienkie i zebysmy jeszcze chwilke poczekali mimo ze pecherzyk mial juz 19,5mm... Mialam zrobic test owu dzis o 19stej i do niego napisac co wyszlo a tu dupa, test negatywny :( Nawet cienia kreski! :( Nigdy tak nie mialam, nic z tego nie rozumiem...

Cikulinka ja moze tez jutro bede miala, ale fajnie :) Kciuki zacisniete!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny cały czas kciuki za Wasze starania &&&& co do cienkiego endo-czerwone winko,ananas( u mnie zadziałało). Co do lekarzy trzeba trafić na dobrego,żeby nie iść w ślepo (też kilka lat ufałam jednemu lekarzowi który faszerował mnie tabletkami i tyle-lata stracone). Wszystko się uda !!!

Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną droga i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń
.​

LISTOPAD

06 - cikulinka - IUI

07 - Pyreczka - wizyta u profesora
07 - Beti - ciążowa wizyta kontrolna
09 - kamisia - ciążowa wizyta kontrolna
10 - vadera - ciążowa wizyta kontrolna
16 - Pyreczka - ciążowa wizyta kontrolna
17 - katharina - wynik testu Pappa
20/22 - Paulka - beta hcg
23 - Cikulinka - beta hcg
28 - M26 - przywitanie z synkiem

GRUDZIEŃ

01 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
28 - vadera - przywitanie z córeczką

Paulka, Cassiah, Cikulinka kiedy betujecie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry