reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną droga i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń
LISTOPAD​
02 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
03 - katharina - I badania prenatalna
04 - cikulinka - monitoring cyklu
07 - Pyreczka - wizyta u profesora
07 - Beti - ciążowa wizyta kontrolna
09 - kamisia - ciążowa wizyta kontrolna
16 - Pyreczka - ciążowa wizyta kontrolna
28 - M26 - przywitanie z synkiem

GRUDZIEŃ

28 - vadera - przywitanie z córeczką​

Ostatnia edycja:
No i jak to z moim szczęściem bywa... Jest długi weekend więc najprowdopodobniej wyjdę dopiero w środę. Chyba, że wybłagam w pn. na co szanse mam podobno bliskie zeru... Żeby nie było, nic się już nie dzieje. Plamienia ustąpiły. Bóle bywają, ale podsłuchując dalsze stażem koleżanki to nie musi być nic niezwykłego:/ O magnezie dziś doktor zapomniał więc poprosiłam o wyjęcie welflonu. Generalnie dzień polega na oczekiwaniu na sprawdzenie tętna płodu, ktg i temperatury. Nic poza tym i tak nie robią:/

Beti a Ty kiedy masz wizytę?

Pozdrawiam serdecznie!

Ja na ocenę owulacji prawdopodobnie we wtorek, tylko jeszcze muszę potwierdzić wizytę dzwoniąc w poniedziałek. Wtedy skierowanie do szpitala na 2.11 lub dzień później. Ciekawa jestem jakie będą pęcherzyki bo we wtorek rano jeszcze przyjmę ostatnią tabl. clo to nie wiem czy nie za wcześnie na tą ocenę a w środę wypadnie mi 10 d.c. to może IUI będzie w piątek? Sama nie wiem. A jak to było u Was?

Ja bede miala swoja pierwsza iui. Dzis 4dc i zaczelam brac 25mg Clo przez nastepne 5 dni. W czwartek mam usg i dowiem sie co dalej. U mnie owu wystepuje ok 12dc. No wlasnie a jak to jest jak owu wypadnie w weekend?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja bede miala swoja pierwsza iui. Dzis 4dc i zaczelam brac 25mg Clo przez nastepne 5 dni. W czwartek mam usg i dowiem sie co dalej. U mnie owu wystepuje ok 12dc. No wlasnie a jak to jest jak owu wypadnie w weekend?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
To juz musisz pogadac ze swoim ginem...ja jedna iui mialam w niedziele o 22...nie bylo problemu...

Do góry