reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
witajcie musze sie pochwalić dzisiaj poraz kolejny zostałam ciocią:)....siostra urodziła dziewczynkę:) a co najlepsze druga siostra też w ciąży..... tylko ja taka jakaś owaka ze dzidzi brak:(
ale pocieszam się faktem ze właśnie dzis urodziła sie moja chrzesnica:) tak bede matka tylko ze chrzestną :) jutro jade do szpitala już sie nie mogę doczekać:) przepraszam ze tak nie na temat

Cikulinka bardzo fajne podejście. Ty się jeszcze doczekasz. Bardzo mi się podoba Twoja radość z przyjścia na świat "innych" dzieci.

U nas ok. Niewyspane niemiłosiernie. Ktg po pierwszym "wow" to męczarnia. Zwłaszcza, że pasożyt nadal ma adhd i uwielbia się popisywać. Zaraz po podłączeniu zaczyna takie harce, że łóżko chodzi. Obchód koło 9. Nie wiem jeszcze jak z kolorami, ale kurcze pobolewa:/

A jak tam świeże fasolki bo się mało chwalicie? Poza Kamisią żadna nie ma objawów?
A oczekujące jakieś skrystalizowane choć trochę plany i przekonania, że utrzymacie trend?:)

Mnie dzisiaj korciło z rana zrobić trzecia betę, bo objawów jak zwykle zero,coś tam leciuteńko zaczynają cyce pobolewać ale to ze dwa razy dziennie ale dałam sobie na luz [emoji4] jeszcze troszkę ponad tydzień i idę na wizytę [emoji3]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Vadera uufff... tylko wstałam od razu zaglądam. dobrze że same dobre wieści :)

cikulinka bardzo podziwiam Twoje podejście. można by rzec że jestem z ciebie dumna. bądź dzielna. miłego tulenia chrześnicy.

Beti mądra kobieto :) buziaki

dobrego dnia dla wszytskich:biggrin2:

witajcie musze sie pochwalić dzisiaj poraz kolejny zostałam ciocią:)....siostra urodziła dziewczynkę:) a co najlepsze druga siostra też w ciąży..... tylko ja taka jakaś owaka ze dzidzi brak:(
ale pocieszam się faktem ze właśnie dzis urodziła sie moja chrzesnica:) tak bede matka tylko ze chrzestną :) jutro jade do szpitala już sie nie mogę doczekać:) przepraszam ze tak nie na temat
Nie przejmuj się, u mnie podobna sytuacja... Brat 3 lata młodszy ode mnie ma trzyletnie bliźnięta i trzecie dziecko w drodze (nieplanowane)... i pytam się! Gdzie tu jest sprawiedliwość?!?!?!
A ja do szpitala na inseminacje w przyszłym tygodniu :)

Ostatnia edycja:
reklama
U nas ok. Niewyspane niemiłosiernie. Ktg po pierwszym "wow" to męczarnia. Zwłaszcza, że pasożyt nadal ma adhd i uwielbia się popisywać. Zaraz po podłączeniu zaczyna takie harce, że łóżko chodzi. Obchód koło 9. Nie wiem jeszcze jak z kolorami, ale kurcze pobolewa:/

A jak tam świeże fasolki bo się mało chwalicie? Poza Kamisią żadna nie ma objawów?
A oczekujące jakieś skrystalizowane choć trochę plany i przekonania, że utrzymacie trend?:)

Vadera, dobrze ze pasożyt harcuje :):)

Ja dochodzę do siebie po laparo, wyleguje sie w łóżeczku z mężem ktory jest po operacji prostowania przegrody i tak sobie dogorywamy, mając symulacje starości :D
Ciekawa jestem kiedy przyjdzie @ po laparo, czy jakos normalnie? Temperatury nie mam progesteronowej, wiec oby sie cykl nie rozwlekl.. Jak było u was? Ja miałam zabieg chyba idealnie w owulke.
A w listopadzie zwalniają sie 2 brzuszki takze czyham na jednego ;)

Do góry