reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Po wizycie. Wyniki "oczywiście" w normie. Znów mnie lekarz wyśmiał:) Pasożyt będzie zdecydowanie równie walnięty jak mamusia (tatuś bardziej stonowany). Myślałam, że będę do usg dwa razy dziś podchodzić. Pan doktor wprawdzie był pod wrażeniem, bo damessa pod głowicą kręciła się w kółko jak na testach astronomicznych, ale w końcu zaczął tracić cierpliwość bo nic sprawdzić nie mógł. Wymiary wyłapywał jak łaskawie robiła przerwy, żeby kierunek zmienić. Chyba by mi powiedział jakbym miała się tym martwić?:))

reklama
hej,

ja dziś rano oglądałam rozmowę dwójki posłów nt głosowanych dziś projektów ustaw. umówmy się oba przejdą. zakażą in vitro i aborcji nawet zgwałconym 12 letnim dziewczynkom.
szczerze mówiąc nawet gadać się nie chce... przez kolejne lata będzie rządzić naszym krajem banda debili, nieuków i nieudaczników życiowych (i nie chodzi tylko o te dwa projekty) mam nadzieję, że ci którzy na nich głosowali są zadowoleni z siebie i cieszą się ze zwijającej się Polski... jak można tak źle życzyć własnemu krajowi...

Po wizycie. Wyniki "oczywiście" w normie. Znów mnie lekarz wyśmiał:) Pasożyt będzie zdecydowanie równie walnięty jak mamusia (tatuś bardziej stonowany). Myślałam, że będę do usg dwa razy dziś podchodzić. Pan doktor wprawdzie był pod wrażeniem, bo damessa pod głowicą kręciła się w kółko jak na testach astronomicznych, ale w końcu zaczął tracić cierpliwość bo nic sprawdzić nie mógł. Wymiary wyłapywał jak łaskawie robiła przerwy, żeby kierunek zmienić. Chyba by mi powiedział jakbym miała się tym martwić?:))
To niezly akrobata ci sie trafił...najwazniejsze ze wszystko dobrze...

Vadera, usmiałam się z astronauty :) czyli bakteria nieszkodaliwa, a Ty nie miej do siebie zarzutów, bo to noramalne, że się martwisz, jesli chodzi o Twojego Maluszka:) rośnijcie zdrowo1

Zuzik, namieszam w kalendarzu - ktg miałam dzisiaj, wszytsko ok. i Uwaga! przywitanie z Polką na 99% w najbliższą niedzielę :)

Vadera, usmiałam się z astronauty :) czyli bakteria nieszkodaliwa, a Ty nie miej do siebie zarzutów, bo to noramalne, że się martwisz, jesli chodzi o Twojego Maluszka:) rośnijcie zdrowo1

Zuzik, namieszam w kalendarzu - ktg miałam dzisiaj, wszytsko ok. i Uwaga! przywitanie z Polką na 99% w najbliższą niedzielę :)
Loooo...ale ekstra...juz w ta niedziele...juuupi...gratuluje...

Kath - niestety nie

Aniko - to już za chwilę, jak samopoczucie?

Madzia - a ja mam nadzieję że jednak nie przejdzie. Przecież to nie może być możliwe, nie jestem w stanie tego pojąć, że debil z kotem decyduje za mnie i inne kobiety.

W kalendarzu powinno być takieeeeeeeeeeeeee wielkie odliczanie : 3 DNI DO SPOTKANIA Z POLĄ :))))

Kath jak samopoczucie fizyczne i psychiczne?
Beti zaglądasz? Jakieś skonkretyzowane daty?

Ja nawet nie skomentuję tego co się dzieje, tylko wymienię czego się komentować nie da: Nowelizacje ustaw o aborcji, nowelizacje ustawy o in vitro, zmiany w stadninach państwowych, nowelizacja ustawy prawa łowieckiego... A zresztą tego więcej jest. Prawda jest taka, że my jako naród o niczym już nie decydujemy bo jesteśmy ogłupieni totalnie. Jak dla mnie to mamy czasy dyktatury i tyle.

Vadera no to córcia agentka :) Może ona już ćwiczy jazdę konno :) Dobrze, że wszystko w porządku :)

Aniko no to tu w niedzielę będzie jeden wielki stres :D :D Razem z Polą wprowadzicie tu niezłe napięcie :D :D

reklama
A więc...
Jak ktoś kupuje sobie wyborców za 500zł to nie może być normalny... Odliczanie to powinno być "Jeszcze x dni do zmiany władzy!!!!!"
Powiem jak było u nas: małe miasteczko, znana kandydatka mająca jeszcze bardziej znanego męża który zginął w katastrofie, więc "tak, tak, głosujmy na nią bo swoja, bo będzie stała za miastem, bo rozbuduje szpital, bo powstaną nowe zakłady pracy, a partia która ją popiera daje 500zł na każde dziecko". Więc małomiasteczkowa ciemnota zagłosowała w ponad 60% na nią. Zasiada teraz w senacie nie mając pojęcia o jakiejkolwiek władzy, buduje pomniki ś.p męża na każdym rogu ulicy i gwizda na swoje miasto.
I przypuszczam, że w wielu miastach było podobnie. Partia kupiła sobie wyborców i przez najbliższe 4 lata będzie robić z nami co zechce... I nikt tego nie przerwie bo mają większość. A wy ludzie patrzcie i płaczcie... :(

Vadera, super wiadomości. Rośnie Ci akrobatka, może kiedyś medal przywiezie z olimpiady :)

Oczywiście w kalendarzu będzie zaproponowane odliczanie. Każdy pomysł mile widziany ;)

Aniko... gęsiej skórki dostaję na myśl o niedzieli. Ja jestem niedzielne dziecko ;D Wcale nie leniwe (wbrew stereotypom) ;) &&&& za pomyślne rozwiązanie ;)

Do góry