reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym Twoim życiu!

WRZESIEŃ

15 - Pyreczka - IUI
15 - Anika - ktg
18 - bertha - IUI
19 - Kath - wizyta kontrolna i podglądanie Kropka
19 - Anika - ostatnia wizyta kontrolna przed cc
20 - Vadera - wizyta u kardiologa
22 - Vadera - cążowa wizyta kontrolna
23 - Anika - ktg
26 - Anika - przyjęcie do szpitala - cel: spotkanie z Polą
27 - Anika - przywitanie z Polą

Bertha - IUI
omatkoitrojko - wizyta u gina

Ostatnia edycja:
Zuziku Kochany to Bertha ma mieć w niedziele :)

Dokładnie, mamy dwie IUI w tym miesiącu moja i Pyreczki. Gin podaniem teraz pregnylu i spowodowaniem pęknięcia największego nie chce blokować tych pozostałych ktore jeszcze rosną.. Nie wiem.. Mam nadzieje ze wie co robi... Ten największy jest 21x15, czyli jak to moj gin mierzy 21+15=36 /2= 18mm. Czyli jeszcze ma czas ze 2 dni. Mniejszy ma ok 13-14mm

Pyreczka, a jaka ty masz sytuacje pęcherzykową? Ile, jakiej wielkości? Miałaś stymulację i dostałaś pregnyl?

Dziewczyny, a sa jakies zalecenia po IUI? Cietrzewia robić, czegoś nie robić?..

Dokładnie, mamy dwie IUI w tym miesiącu moja i Pyreczki. Gin podaniem teraz pregnylu i spowodowaniem pęknięcia największego nie chce blokować tych pozostałych ktore jeszcze rosną.. Nie wiem.. Mam nadzieje ze wie co robi... Ten największy jest 21x15, czyli jak to moj gin mierzy 21+15=36 /2= 18mm. Czyli jeszcze ma czas ze 2 dni. Mniejszy ma ok 13-14mm

Pyreczka, a jaka ty masz sytuacje pęcherzykową? Ile, jakiej wielkości? Miałaś stymulację i dostałaś pregnyl?

Dziewczyny, a sa jakies zalecenia po IUI? Cietrzewia robić, czegoś nie robić?..
Po IUI nie należy brać gorących kąpieli, korzystać z sauny, solarium - temperatura.
Po zabiegu zalecane są przytulanki - chodzi o skurcze macicy.
Profilaktycznie zażywać kwas foliowy.
Prowadzić oszczędny tryb życia, nie dźwigać.
Dupek lub luteina.

Innym słowy lezymy i pachniemy i niech się dzieje wola nieba ;)

reklama
Do góry