reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym Twoim życiu!

WRZESIEŃ

15 - Pyreczka - IUI
15 - Anika - ktg

18 - bertha - IUI
19 - Kath - wizyta kontrolna i podglądanie Kropka
19 - Anika - ostatnia wizyta kontrolna przed cc
20 - Vadera - wizyta u kardiologa
22 - Vadera - cążowa wizyta kontrolna
23 - Anika - ktg
26 - Anika - przyjęcie do szpitala - cel: spotkanie z Polą
27 - Anika - przywitanie z Polą

Bertha - IUI
omatkoitrojko - wizyta u gina

Pyreczko pytanie brzmi czy lekarz nie wie że kolejna IUI nie będzie potrzebna? powodzenia dziś:)

aniko czekam na wiadomości od Poli:)

Kredko kolorowa gdzie jesteś?8-)

Pyreczko pytanie brzmi czy lekarz nie wie że kolejna IUI nie będzie potrzebna? powodzenia dziś:)

aniko czekam na wiadomości od Poli:)

Kredko kolorowa gdzie jesteś?8-)

Madziu :) chyba nie wie, bo wystawił już skierowanie na kolejną i dał mi receptę na leki ;)

Pytanie mam dziewczyny. Tu w szpitalu nie ma praktyki, żeby po IUI brać duphaston. Zostały mi 2 opakowania z poprzednich inseminacji w invimedzie. Jak myślicie? Brać? Jeśli tak to w jakiej dawce? Wydaje mi się że poprzednio brałam 3 razy dziennie

Madziu :) chyba nie wie, bo wystawił już skierowanie na kolejną i dał mi receptę na leki ;)

Pytanie mam dziewczyny. Tu w szpitalu nie ma praktyki, żeby po IUI brać duphaston. Zostały mi 2 opakowania z poprzednich inseminacji w invimedzie. Jak myślicie? Brać? Jeśli tak to w jakiej dawce? Wydaje mi się że poprzednio brałam 3 razy dziennie
Ja brałam 2x1 ;) do bety, a później to już hohohoho do któregoś miesiąca ciąży ;)

reklama
Po IUI nie należy brać gorących kąpieli, korzystać z sauny, solarium - temperatura.
Po zabiegu zalecane są przytulanki - chodzi o skurcze macicy.
Profilaktycznie zażywać kwas foliowy.
Prowadzić oszczędny tryb życia, nie dźwigać.
Dupek lub luteina.

Innym słowy lezymy i pachniemy i niech się dzieje wola nieba ;)

Dzięki! :)

Kurcze, Pyreczka, ty mialas wczoraj 18mm pecherzyk, czyli podobnie do mojego najwiekszego. Ale ja mam jeszcze 2 ciut mniejsze, i mam nadzieje, ze nie bedzize tak, ze ten wiekszy u mnie sam peknie, i juz zablokuje te 2 kolejne i nici z IUI w tym cyklu.. :/ Z tym ze ja mam stymulowany cykl, to moze tez inaczej te pecherzyki rosną, pekają...

Do góry