reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzięki! :)

Kurcze, Pyreczka, ty mialas wczoraj 18mm pecherzyk, czyli podobnie do mojego najwiekszego. Ale ja mam jeszcze 2 ciut mniejsze, i mam nadzieje, ze nie bedzize tak, ze ten wiekszy u mnie sam peknie, i juz zablokuje te 2 kolejne i nici z IUI w tym cyklu.. :/ Z tym ze ja mam stymulowany cykl, to moze tez inaczej te pecherzyki rosną, pekają...

Rano mój pecherzyk juz miał 20mm.
Nie wiem jak z pęcherzyka mi które rosną po stymulacji, bo ja nigdy stymulacji nie miałam.

reklama
Magda, ktg ok - zapis nie wskazuje na to, by Mała miała się pospieszyć ;) zobaczymy!

Pyreczko, standardowo bierze się progesteron 2-3 dziennie do bety zaczynajac od dnia iui, jesli był pekniety pecherzyk.

Kciuki zaciskam, kolejna iui nie bedzie potrzebna :)

Kath a poprzedim razem byłaś na IP? Jeśli tak to co powiedzieli bo może przegapiłam?
Bylam z krwia. Mowili ze niby nie poronilam i krwiaka nie mam. Lekarza na oddziale obudzilam i dal mi do zrozumienia ze zawracam mu glowe duperelami. Ale skad te brazowe plamienia to nie wiem. Dziewczyny o mniejszym progesteronie ode mnie nie plamia wiec sama nie wiem co jest przyczyna...

Plamienia mogą wystąpić, to się chyba każdej mamie powtarza w kółko i nie muszą zwiastować tragedii. Jednak są niepokojące. Nie da rady się nie martwić:/ Ja miałam tylko raz i lecialam do lekarza, choć wiedziałam , że na tym etapie niewiele może. Trzymaj się dzielnie i leż, dużo wypoczywaj. Już za 4 dni zobaczysz serduszko i na chwilkę stres minie .

Plamienia mogą wystąpić, to się chyba każdej mamie powtarza w kółko i nie muszą zwiastować tragedii. Jednak są niepokojące. Nie da rady się nie martwić:/ Ja miałam tylko raz i lecialam do lekarza, choć wiedziałam , że na tym etapie niewiele może. Trzymaj się dzielnie i leż, dużo wypoczywaj. Już za 4 dni zobaczysz serduszko i na chwilkę stres minie .
A myslisz ze juz bedzie? Jak transfer blastki mialam 25 sierpnia

To bedzie już ~6 tydzień (licząc normalnym trybem) więc jest na to duża szansa. A ja nie to po tygodniu polecisz gdziekolwiek :) Przy obecnym sprzęcie w 6 tygodniu już przeważnie widać.

reklama
Jestem zalamana moje wyniki
Beta z 9000 na 14700
Progesteron z 29 na 26
Lekarka powiedziala ze zle przyrasta beta i to swiadczy ze ciaza zle sie rozwija...

Do góry