reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Też czytałam. Dobra pozycja. Ale jak dorwiesz "najszczęśliwsze..." to polecam. Warto przeczytać przed porodem, a nie tak jak ja kiedy dziecko skończyło 4 miesiące...a ja miałam kupić tę książkę i babka mnie zwodziła w księgarni tyle czasu, aż powiedziała żebym sobie przez internet zamówiła
ale mi się przypomniała że mam książkę (jeszcze z czasów studiów) "język niemowląt" i zaczęłam ją czytać. muszę przyznać już kilka pierwszych stron poukładało mi nieźle w głowie.
anika11
Magda, u mnie na skurcze magneb6 2x2 i asparginian extra 2x1, po włączeniu tego drugiego lęku zmiany z dnia na dzien
Zuzik, czytam o zaznaczam niektóre fragmenty coby potem nie wertowac całej książki. Ciekawe rzeczy piszą i ciekawe, jak się to będzie miało do rzeczywistosci
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Zuzik, czytam o zaznaczam niektóre fragmenty coby potem nie wertowac całej książki. Ciekawe rzeczy piszą i ciekawe, jak się to będzie miało do rzeczywistosci
stacy
Zuzik - u mnie wypłata 28 każdego miesiąca
Magda - ja nawet nie chce myśleć o skurczach, łykałam tylko magnez ale jakoś nie widziałam poprawy. Szkoda że nie wiedziałam o tym soku pomidorowym.
Magda - ja nawet nie chce myśleć o skurczach, łykałam tylko magnez ale jakoś nie widziałam poprawy. Szkoda że nie wiedziałam o tym soku pomidorowym.
zuzik85
Aniko, metoda 5 s działa. Tylko trzeba pilnować kolejności i okazać cierpliwośćMagda, u mnie na skurcze magneb6 2x2 i asparginian extra 2x1, po włączeniu tego drugiego lęku zmiany z dnia na dzien
zuzik85
Sok pomidorowy polecany jest przy skurczach u sportowców. Ze względu na potas. Aspargin i jemu podobne właśnie są z potasem. Podobno nawet potas jest bardziej za to odpowiedzialny niż magnezZuzik - u mnie wypłata 28 każdego miesiąca
zuzik85
Madziu, a Ty na kiedy masz przewidywany termin porodu?
p.s nie wpiszę do kalendarza, bo wiem, że sobie nie życzysz ale tak do mojej wiadomości
p.s nie wpiszę do kalendarza, bo wiem, że sobie nie życzysz ale tak do mojej wiadomości
vadera
Dziewczyny czytające "Najszczęśliwsze..." nie zmęczyło was trochę powtarzanie w kółko: "W innych krajach dzieci nie znają pojęcia kolki", "Bo to kolka ale nie kolka bo..." (takie obrazowe oczywiście bo za każdym razem troszkę inaczej ujęte. Bo mnie to mega zirytowało po 100 stronach
Co do obrażania za usg to wiem, że bez przesady, ale wiem też, że mój lekarz lubi czuć się władcą gałki i opisywać co widzi . Gorzej będzie z wieściami o sercu Jak się wypisywałam z usg to same dzi
ewczyny mówiły, że oczywiście bo bez sensu dzień po dniu.
Co do obrażania za usg to wiem, że bez przesady, ale wiem też, że mój lekarz lubi czuć się władcą gałki i opisywać co widzi . Gorzej będzie z wieściami o sercu Jak się wypisywałam z usg to same dzi
ewczyny mówiły, że oczywiście bo bez sensu dzień po dniu.
G
gość_forum
Gość
reklama
G
gość_forum
Gość
Załączniki
Podziel się: