reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Podkarpacie wita deszczem, wiatrem, temp 20 stopni. Jest czym oddychaćdzień dobry :-)
czy u Was też tak zimno :-/
Aniko co czytasz?
MagdaM33
dolny śląsk zachmurzony 14 stopni. fakt jest czym oddychać, ale poranne wstawanie było dla mnie zaskoczeniem
dziewczyny jak sobie radzicie/radziłyście ze skurczami łydek. zdarzają mi się w nocy. bardzo to nieprzyjemne i wybudza ze snu
dziewczyny jak sobie radzicie/radziłyście ze skurczami łydek. zdarzają mi się w nocy. bardzo to nieprzyjemne i wybudza ze snu
anika11
Dream, na izbie przyjęć jest kasa , w której płacisz i oni Cię pokieruja
Magda, czytam "najszczesliwsze niemowlę w okolicy"[emoji14]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Magda, czytam "najszczesliwsze niemowlę w okolicy"[emoji14]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
vadera
Dream to teraz z tego stresu przed przedwczesną betą do porodu poczeka A tak poważniej to podziw za cierpliwość.
Magda zimno, ciemno i ponuro. Jakoś mało lata w tym lecie. Tęsknię za słoneczkiem.
Ewik: Jak Ty tak na "luzie" to ja po cichu mamroczę pod nosem, żebyś się małpy nie doczekała.
My dziś do naszego lekarza. Trochę mam stresa bo wypisałam się z usg (wczoraj miałam więc bez sensu płacić) to się trochę obrazi. I muszę go uświadomić o kondycji mojego serca. Ponieważ się nigdy nic nie działo, nawet kartę sportowca mi zawsze podbijano, choć z warunkiem, to na śmierć o tym zapomniałam... Miałam na kontrolę usg iść 2 lata temu. Mam nadzieję, że mnie nie zastrzeli. Oczywiście do kardio już jestem zapisana.
Magda zimno, ciemno i ponuro. Jakoś mało lata w tym lecie. Tęsknię za słoneczkiem.
Ewik: Jak Ty tak na "luzie" to ja po cichu mamroczę pod nosem, żebyś się małpy nie doczekała.
My dziś do naszego lekarza. Trochę mam stresa bo wypisałam się z usg (wczoraj miałam więc bez sensu płacić) to się trochę obrazi. I muszę go uświadomić o kondycji mojego serca. Ponieważ się nigdy nic nie działo, nawet kartę sportowca mi zawsze podbijano, choć z warunkiem, to na śmierć o tym zapomniałam... Miałam na kontrolę usg iść 2 lata temu. Mam nadzieję, że mnie nie zastrzeli. Oczywiście do kardio już jestem zapisana.
Madzia a Ty z dolnośląskiego jakie okolice? w wielkopolsce też brrr zimno. Anika dzięki wiem gdzie kasa tam jest
MagdaM33
a ja miałam kupić tę książkę i babka mnie zwodziła w księgarni tyle czasu, aż powiedziała żebym sobie przez internet zamówiła
ale mi się przypomniała że mam książkę (jeszcze z czasów studiów) "język niemowląt" i zaczęłam ją czytać. muszę przyznać już kilka pierwszych stron poukładało mi nieźle w głowie.
ale mi się przypomniała że mam książkę (jeszcze z czasów studiów) "język niemowląt" i zaczęłam ją czytać. muszę przyznać już kilka pierwszych stron poukładało mi nieźle w głowie.
Vadera jutro się okaże czy pojadę czy nie narazie zostawiam sobie tę decyzję w zawieszeniu hłe hłe. Powodzenia na wizycie. Obrażaniem się nie martw!
MagdaM33
My dziś do naszego lekarza. Trochę mam stresa bo wypisałam się z usg (wczoraj miałam więc bez sensu płacić) to się trochę obrazi.
jeśli się obrazi to dziwny lekarz. ja miałam taką sytuację i opłaciłam już w kasie wizytę i usg, a on sam w gabinecie mówi ze skoro miałam dzień wcześniej prenatalne to on nie będzie robił i poszłam do kasy i oddali mi pieniążki.
reklama
zuzik85
Madziu, ja miałam zalecenie zwiększyć dawkę magnezu do 3x1 (brałam1x1) i picie soku pomidorowego. Ma dużo potasu. A jak Cię złapie to jak najszybciej trzeba postawić stopę na zimnej powierzchni i przyciągać palce tej stopy do góry. Szybciej przechodzi.dolny śląsk zachmurzony 14 stopni. fakt jest czym oddychać, ale poranne wstawanie było dla mnie zaskoczeniem
Nie chcę wracać do moich skurczów. Nie raz to kilka dni mnie łydka bolała po takim skurczu....
Podziel się: