reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
dolny śląsk zachmurzony 14 stopni. fakt jest czym oddychać, ale poranne wstawanie było dla mnie zaskoczeniem

dziewczyny jak sobie radzicie/radziłyście ze skurczami łydek. zdarzają mi się w nocy. bardzo to nieprzyjemne i wybudza ze snu

Dream to teraz z tego stresu przed przedwczesną betą do porodu poczeka:) A tak poważniej to podziw za cierpliwość.

Magda zimno, ciemno i ponuro. Jakoś mało lata w tym lecie. Tęsknię za słoneczkiem.

Ewik: Jak Ty tak na "luzie" to ja po cichu mamroczę pod nosem, żebyś się małpy nie doczekała.

My dziś do naszego lekarza. Trochę mam stresa bo wypisałam się z usg (wczoraj miałam więc bez sensu płacić) to się trochę obrazi. I muszę go uświadomić o kondycji mojego serca. Ponieważ się nigdy nic nie działo, nawet kartę sportowca mi zawsze podbijano, choć z warunkiem, to na śmierć o tym zapomniałam... Miałam na kontrolę usg iść 2 lata temu. Mam nadzieję, że mnie nie zastrzeli. Oczywiście do kardio już jestem zapisana.

a ja miałam kupić tę książkę i babka mnie zwodziła w księgarni tyle czasu, aż powiedziała żebym sobie przez internet zamówiła:szok:

ale mi się przypomniała że mam książkę (jeszcze z czasów studiów) "język niemowląt" i zaczęłam ją czytać. muszę przyznać już kilka pierwszych stron poukładało mi nieźle w głowie.:)

My dziś do naszego lekarza. Trochę mam stresa bo wypisałam się z usg (wczoraj miałam więc bez sensu płacić) to się trochę obrazi.

jeśli się obrazi to dziwny lekarz. ja miałam taką sytuację i opłaciłam już w kasie wizytę i usg, a on sam w gabinecie mówi ze skoro miałam dzień wcześniej prenatalne to on nie będzie robił i poszłam do kasy i oddali mi pieniążki.

reklama
dolny śląsk zachmurzony 14 stopni. fakt jest czym oddychać, ale poranne wstawanie było dla mnie zaskoczeniem

dziewczyny jak sobie radzicie/radziłyście ze skurczami łydek. zdarzają mi się w nocy. bardzo to nieprzyjemne i wybudza ze snu
Madziu, ja miałam zalecenie zwiększyć dawkę magnezu do 3x1 (brałam1x1) i picie soku pomidorowego. Ma dużo potasu. A jak Cię złapie to jak najszybciej trzeba postawić stopę na zimnej powierzchni i przyciągać palce tej stopy do góry. Szybciej przechodzi.
Nie chcę wracać do moich skurczów. Nie raz to kilka dni mnie łydka bolała po takim skurczu....

Do góry