reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
dolny śląsk zachmurzony 14 stopni. fakt jest czym oddychać, ale poranne wstawanie było dla mnie zaskoczeniem

dziewczyny jak sobie radzicie/radziłyście ze skurczami łydek. zdarzają mi się w nocy. bardzo to nieprzyjemne i wybudza ze snu

Dream to teraz z tego stresu przed przedwczesną betą do porodu poczeka:) A tak poważniej to podziw za cierpliwość.

Magda zimno, ciemno i ponuro. Jakoś mało lata w tym lecie. Tęsknię za słoneczkiem.

Ewik: Jak Ty tak na "luzie" to ja po cichu mamroczę pod nosem, żebyś się małpy nie doczekała.

My dziś do naszego lekarza. Trochę mam stresa bo wypisałam się z usg (wczoraj miałam więc bez sensu płacić) to się trochę obrazi. I muszę go uświadomić o kondycji mojego serca. Ponieważ się nigdy nic nie działo, nawet kartę sportowca mi zawsze podbijano, choć z warunkiem, to na śmierć o tym zapomniałam... Miałam na kontrolę usg iść 2 lata temu. Mam nadzieję, że mnie nie zastrzeli. Oczywiście do kardio już jestem zapisana.

a ja miałam kupić tę książkę i babka mnie zwodziła w księgarni tyle czasu, aż powiedziała żebym sobie przez internet zamówiła:szok:

ale mi się przypomniała że mam książkę (jeszcze z czasów studiów) "język niemowląt" i zaczęłam ją czytać. muszę przyznać już kilka pierwszych stron poukładało mi nieźle w głowie.:)

My dziś do naszego lekarza. Trochę mam stresa bo wypisałam się z usg (wczoraj miałam więc bez sensu płacić) to się trochę obrazi.

jeśli się obrazi to dziwny lekarz. ja miałam taką sytuację i opłaciłam już w kasie wizytę i usg, a on sam w gabinecie mówi ze skoro miałam dzień wcześniej prenatalne to on nie będzie robił i poszłam do kasy i oddali mi pieniążki.

reklama
dolny śląsk zachmurzony 14 stopni. fakt jest czym oddychać, ale poranne wstawanie było dla mnie zaskoczeniem

dziewczyny jak sobie radzicie/radziłyście ze skurczami łydek. zdarzają mi się w nocy. bardzo to nieprzyjemne i wybudza ze snu
Madziu, ja miałam zalecenie zwiększyć dawkę magnezu do 3x1 (brałam1x1) i picie soku pomidorowego. Ma dużo potasu. A jak Cię złapie to jak najszybciej trzeba postawić stopę na zimnej powierzchni i przyciągać palce tej stopy do góry. Szybciej przechodzi.
Nie chcę wracać do moich skurczów. Nie raz to kilka dni mnie łydka bolała po takim skurczu....

Do góry