reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Zuzik :) buziak dla Ciebie. termin mam na 27.11, ale ponieważ będzie cesarka to wykonają dwa tygodnie wcześniej. wszystko do ustalenia na wizycie miesiąc wcześniej

a "najszczęśliwsze niemowlę..." dziś zamówię.

reklama
Magda, ja mam termin dokładnie dwa m-ce wczesniej:) Ale u mnie cc będzie raczej w terminie, bo zdaniem gin "zapowiada się mniejsze dziecko, więc damy jej czas, by podrosla" ;)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Po kolejnej wizycie, tym razem u swojego. Chyba już sama nie chcę go zmieniać. Poinformowałam go, że nie opłacałam dziś usg bo było wczoraj etc... Na co dostałam odpowiedź, że jego nie interesuje jak się rozliczam z kliniką i chciałby sam sprawdzić jak się mamy bo od tego jest lekarzem prowadzącym. Że jeśli się martwię o "dzień po dniu" to jakoś to przełknie. Efektem są śliczne zdjęcia ziewającej Oliwii dla babci (która uważa, że tylko nasz doktor robi fajne zdjęcia). Za jego "widzi mi się" oczywiście nie płaciłam dodatkowo.
Z nowych efektów "pochwalę się: wiem już co to jest zgaga... Nie narzekam, że do tej pory nie wiedziałam:/

Ktoś coś o Buraq? Czy może przegapiłam jej bytność niedawną? M26 ?

Magda, ja mam termin dokładnie dwa m-ce wczesniej:) Ale u mnie cc będzie raczej w terminie, bo zdaniem gin "zapowiada się mniejsze dziecko, więc damy jej czas, by podrosla" ;)

no a u nas zapowiada się że będzie duży więc możemy tak zareagować. na każdym usg wychodzi że jest starszy o kilka dni.

czytam fajną książkę pt "Chłopak, który stracił głowę". polecam :)

Patrzcie jak u nas dziś pięknie:)
1470851529896.jpg

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470851529896.jpg
    1470851529896.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 223
Witam
Dziewczyny macie duże doświadczenie na temat stymulacji. Z okazji mojego cienkiego endometrium dostalam leki do iui w następującej konfiguracji :estrofem 2 mg x 1 od 3 dnia cyklu do podania ovitrelle, fostimon 75 w dniach 3, 5, 7 dzień cyklu. Od podania ovitrelle estrofem 2 mg dopochwowo co drugi dzień z lutka.
Jakie są wasze doświadczenia i kiedy najlepiej podać ovitrelle skoro iui zazwyczaj jest ok godziny 11-12.

Pozdrawiam

Hej Aga. Ja endo miałam ok. estrofem i dupka doustnie ale już po iui:) ovitrelle miałam w piątek wieczorem a iui w niedzielę o 13 na niepękniętych pęcherzykach i w poniedziałek kontrolne usg czy pękły ;)

reklama
Do góry