reklama
anika11
Fanka BB :)
Magda, ja mam termin dokładnie dwa m-ce wczesniej Ale u mnie cc będzie raczej w terminie, bo zdaniem gin "zapowiada się mniejsze dziecko, więc damy jej czas, by podrosla"
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
vadera
Po kolejnej wizycie, tym razem u swojego. Chyba już sama nie chcę go zmieniać. Poinformowałam go, że nie opłacałam dziś usg bo było wczoraj etc... Na co dostałam odpowiedź, że jego nie interesuje jak się rozliczam z kliniką i chciałby sam sprawdzić jak się mamy bo od tego jest lekarzem prowadzącym. Że jeśli się martwię o "dzień po dniu" to jakoś to przełknie. Efektem są śliczne zdjęcia ziewającej Oliwii dla babci (która uważa, że tylko nasz doktor robi fajne zdjęcia). Za jego "widzi mi się" oczywiście nie płaciłam dodatkowo.
Z nowych efektów "pochwalę się: wiem już co to jest zgaga... Nie narzekam, że do tej pory nie wiedziałam:/
Ktoś coś o Buraq? Czy może przegapiłam jej bytność niedawną? M26 ?
Z nowych efektów "pochwalę się: wiem już co to jest zgaga... Nie narzekam, że do tej pory nie wiedziałam:/
Ktoś coś o Buraq? Czy może przegapiłam jej bytność niedawną? M26 ?
MagdaM33
Magda, ja mam termin dokładnie dwa m-ce wczesniej Ale u mnie cc będzie raczej w terminie, bo zdaniem gin "zapowiada się mniejsze dziecko, więc damy jej czas, by podrosla"
no a u nas zapowiada się że będzie duży więc możemy tak zareagować. na każdym usg wychodzi że jest starszy o kilka dni.
czytam fajną książkę pt "Chłopak, który stracił głowę". polecam
G
gość_forum
Gość
Załączniki
G
gość_forum
Gość
Załączniki
Aga707
Witam
Dziewczyny macie duże doświadczenie na temat stymulacji. Z okazji mojego cienkiego endometrium dostalam leki do iui w następującej konfiguracji :estrofem 2 mg x 1 od 3 dnia cyklu do podania ovitrelle, fostimon 75 w dniach 3, 5, 7 dzień cyklu. Od podania ovitrelle estrofem 2 mg dopochwowo co drugi dzień z lutka.
Jakie są wasze doświadczenia i kiedy najlepiej podać ovitrelle skoro iui zazwyczaj jest ok godziny 11-12.
Pozdrawiam
Dziewczyny macie duże doświadczenie na temat stymulacji. Z okazji mojego cienkiego endometrium dostalam leki do iui w następującej konfiguracji :estrofem 2 mg x 1 od 3 dnia cyklu do podania ovitrelle, fostimon 75 w dniach 3, 5, 7 dzień cyklu. Od podania ovitrelle estrofem 2 mg dopochwowo co drugi dzień z lutka.
Jakie są wasze doświadczenia i kiedy najlepiej podać ovitrelle skoro iui zazwyczaj jest ok godziny 11-12.
Pozdrawiam
Hej Aga. Ja endo miałam ok. estrofem i dupka doustnie ale już po iui ovitrelle miałam w piątek wieczorem a iui w niedzielę o 13 na niepękniętych pęcherzykach i w poniedziałek kontrolne usg czy pękły
reklama
no właśnie
Podziel się: