reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beta po dwóch tygodniach od IUI jest pewna. Takie moje zdanie. Bo jeżeli w 10 dniu wyjdzie dodatnia, a w 12 niższa, to ja zastanawiałabym się czy to pozostałość po zastrzyku czy coś innego się podziało. A w 14 to już wiadomo, albo ciąża, albo walczymy dalej.
Ale to tylko moje przemyślenia. Zrobisz jak Ci serce podpowiada ;)
Czasami pierwsza myśl najlepsza ;)

reklama
Beta po dwóch tygodniach od IUI jest pewna. Takie moje zdanie. Bo jeżeli w 10 dniu wyjdzie dodatnia, a w 12 niższa, to ja zastanawiałabym się czy to pozostałość po zastrzyku czy coś innego się podziało. A w 14 to już wiadomo, albo ciąża, albo walczymy dalej.
Ale to tylko moje przemyślenia. Zrobisz jak Ci serce podpowiada ;)
Czasami pierwsza myśl najlepsza ;)
Zuz jestem tak skolowana psychicznie ze zrobie w czw i sob. Zle sie czuje cycki jak banie brzuch wielki boli jak na @ a to jeszcze za wcześnie...jak zyc ja sie pytam :p

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Vadera, wszystko zależy od tego, jak dużo jest wód plodowych i jak wielki jest brzuch. U mnie wody w normie, ale podobno za mało na takie wygibasy, a brzuch maly. Nie oznacza to, że dziecko nie wariuje w brzuchu - Pola jest bardzo aktywna i wypycha się w różnych miejscach;)

Dream , Zuzik dobrze pisze o tej becie,ale wiadomo, że zrobisz, jak uwazasz;) i tak, i tak będziesz się stresowac;)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Vadera dzięki za pamięć. U mnie dni mijają jak co dzień. Mam za sobą tyle rozczarowujących betowań i worek testów negatywnych przez ostatnie 4 lata, że emocje już ze mnie dawno opadły. I ze względu na wiek mam inne zmartwienia: czy uda się w następnym cyklu mieć owulację? To mnie bardziej frapuje i zaprząta moje myśli. Nie będę betować i sikańca też nie zrobię, czekam na @
Dream jeszcze raz napiszę, że ja w ciąży miałam zestaw objawów na miesiączkę łącznie z wzdętym brzuchem i takim skręcającym bólem w dole brzucha a miesiączka nie przyszła. Za to po ciąży co miesiąc miałam zestaw wszelkich możliwych objawów ciążowych łącznie ze wstrętem do zapachów a ciąży nie było :) W ciąży też do 9 tygodnia nie miałam żadnych objawów, może tylko brzuch dość szybko mi rósł i takie ciągnięcie było. Za to od 9 tygodnia z objawami i mdłościami miałam jazdę bez trzymanki. Takie rozrywki...

Zuz i Anika namieszałyście mi w główce mojej pustej :p może rzeczywiście poczekam do soboty ale teraz to już się zestresowałam czy jest sens w sobotę iść - to jakoś 13 dni będzie chyba. Ale w niedzielę ani poniedziałek nie ma jak zrobić...
Ewik dzięki za wsparcie :* i Twoja historia powstrzymuje mnie nad rozczulaniem się nad sobą jak widzę ile przeszłaś i masz siłę! podziwiam:*
Vadera namawiaj M na Oktawię ;)

Beti to spoko to zrobię w sobotę i ew. w poniedziałek jakby sikaniec nie wyszedł aaa Anika na Polnej chyba obojętnie o której godzinie nie? tylko nie mam pojęcia w którym miejscu tam labo jest ale to ogarnę

reklama
SIERPIEŃ

8-10 - Buraq - wizyta u gina przed stymulacją

11 - Dream - beta hcg
13 - Dream - beta hcg
17 - ewikewik - beta hcg
18 - katharina - wizyta u gin przed crio

Anika - wizyta kontrolna u gin i wyznaczenie terminu przywitania z Polą
Katharina - transfer

WRZESIEŃ

02 - bertha - @ - ostatnia przed IUI

Beti - transfer