reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beta po dwóch tygodniach od IUI jest pewna. Takie moje zdanie. Bo jeżeli w 10 dniu wyjdzie dodatnia, a w 12 niższa, to ja zastanawiałabym się czy to pozostałość po zastrzyku czy coś innego się podziało. A w 14 to już wiadomo, albo ciąża, albo walczymy dalej.
Ale to tylko moje przemyślenia. Zrobisz jak Ci serce podpowiada ;)
Czasami pierwsza myśl najlepsza ;)

reklama
Beta po dwóch tygodniach od IUI jest pewna. Takie moje zdanie. Bo jeżeli w 10 dniu wyjdzie dodatnia, a w 12 niższa, to ja zastanawiałabym się czy to pozostałość po zastrzyku czy coś innego się podziało. A w 14 to już wiadomo, albo ciąża, albo walczymy dalej.
Ale to tylko moje przemyślenia. Zrobisz jak Ci serce podpowiada ;)
Czasami pierwsza myśl najlepsza ;)
Zuz jestem tak skolowana psychicznie ze zrobie w czw i sob. Zle sie czuje cycki jak banie brzuch wielki boli jak na @ a to jeszcze za wcześnie...jak zyc ja sie pytam :p

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Vadera, wszystko zależy od tego, jak dużo jest wód plodowych i jak wielki jest brzuch. U mnie wody w normie, ale podobno za mało na takie wygibasy, a brzuch maly. Nie oznacza to, że dziecko nie wariuje w brzuchu - Pola jest bardzo aktywna i wypycha się w różnych miejscach;)

Dream , Zuzik dobrze pisze o tej becie,ale wiadomo, że zrobisz, jak uwazasz;) i tak, i tak będziesz się stresowac;)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Vadera dzięki za pamięć. U mnie dni mijają jak co dzień. Mam za sobą tyle rozczarowujących betowań i worek testów negatywnych przez ostatnie 4 lata, że emocje już ze mnie dawno opadły. I ze względu na wiek mam inne zmartwienia: czy uda się w następnym cyklu mieć owulację? To mnie bardziej frapuje i zaprząta moje myśli. Nie będę betować i sikańca też nie zrobię, czekam na @
Dream jeszcze raz napiszę, że ja w ciąży miałam zestaw objawów na miesiączkę łącznie z wzdętym brzuchem i takim skręcającym bólem w dole brzucha a miesiączka nie przyszła. Za to po ciąży co miesiąc miałam zestaw wszelkich możliwych objawów ciążowych łącznie ze wstrętem do zapachów a ciąży nie było :) W ciąży też do 9 tygodnia nie miałam żadnych objawów, może tylko brzuch dość szybko mi rósł i takie ciągnięcie było. Za to od 9 tygodnia z objawami i mdłościami miałam jazdę bez trzymanki. Takie rozrywki...

Zuz i Anika namieszałyście mi w główce mojej pustej :p może rzeczywiście poczekam do soboty ale teraz to już się zestresowałam czy jest sens w sobotę iść - to jakoś 13 dni będzie chyba. Ale w niedzielę ani poniedziałek nie ma jak zrobić...
Ewik dzięki za wsparcie :* i Twoja historia powstrzymuje mnie nad rozczulaniem się nad sobą jak widzę ile przeszłaś i masz siłę! podziwiam:*
Vadera namawiaj M na Oktawię ;)

Beti to spoko to zrobię w sobotę i ew. w poniedziałek jakby sikaniec nie wyszedł aaa Anika na Polnej chyba obojętnie o której godzinie nie? tylko nie mam pojęcia w którym miejscu tam labo jest ale to ogarnę

reklama
SIERPIEŃ

8-10 - Buraq - wizyta u gina przed stymulacją

11 - Dream - beta hcg
13 - Dream - beta hcg
17 - ewikewik - beta hcg
18 - katharina - wizyta u gin przed crio

Anika - wizyta kontrolna u gin i wyznaczenie terminu przywitania z Polą
Katharina - transfer

WRZESIEŃ

02 - bertha - @ - ostatnia przed IUI

Beti - transfer