reklama
Ewik chyba nie .... znam swój organizm
anika11
Fanka BB :)
Dziewczyny, u nas ok - nie potwierdziły się obawy o nerki, z czego jestem najbardziej zadowolona. Pola łądnie rosnie, choć zdaniem gin, nie zanosi się na duże dziecko. zobaczymy Mała nie zmieniła połozenia, więc cesarka coraz bardziej realna... szyjka ok, ale brzuch twardy cały czas, co oznacza skurcze macicy. mam dużo odpoczywac i lezec i wytrzymac jeszcze dwa tygodnie, a potem będzie lżej oddychać, tzn. bezpieczniej dla dziecka w razie czego. Jesli nic się po drodze nie wydarzy, to wizyta w ostatnich dniach sierpnia (nie mam jeszcze terminu) i wyznaczenie daty cesarki...
vadera
Jesteśmy zdrowi, rozwijamy się prawidłowo i w końcu się określiliśmy. Jak tatuś się nie przekona do imienia Oktawia to oficjalnie pod sercem noszę Oliwię Dostałyśmy skierowanie na echo serca ze względu na moją wadę wrodzoną.
Nie należę do osób bardzo rozczulających się, ale już drugi raz się w gabinecie rozpłakałam z ulgi.
Dziękuję wszystkim za podtrzymanie na duchu <3
Nie należę do osób bardzo rozczulających się, ale już drugi raz się w gabinecie rozpłakałam z ulgi.
Dziękuję wszystkim za podtrzymanie na duchu <3
katharina203
Aniko Vadero cudowne wiadomosci...tak bardzo sie ciesze waszym szczesciem...
G
gość_forum
Gość
reklama
zuzik85
Ufffff.... Możecie wierzyć lub nie, ale łezka mi się zakręciła na te dobre wiadomości.
Aniko, jak to dobrze, że z nerkami wszystko ok. Pola uparciuszek Wiesz jak to jest z określeniem wagi przez usg... Gdyby jednak urodziła się drobna, to nic się nie martw - nadrobi
Co do cc - są plusy i minusy. Jakby co, służę radą. Mogę podpowiedzieć na co musisz się przygotować...
Vadera! Gratuluję córeczki. Niech dalej zdrowo rośnie. Oba imiona bardzo mi się podobają, choć szala przechyla się ku Oktawii
Aniko, jak to dobrze, że z nerkami wszystko ok. Pola uparciuszek Wiesz jak to jest z określeniem wagi przez usg... Gdyby jednak urodziła się drobna, to nic się nie martw - nadrobi
Co do cc - są plusy i minusy. Jakby co, służę radą. Mogę podpowiedzieć na co musisz się przygotować...
Vadera! Gratuluję córeczki. Niech dalej zdrowo rośnie. Oba imiona bardzo mi się podobają, choć szala przechyla się ku Oktawii
Podziel się: