reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny, u nas ok - nie potwierdziły się obawy o nerki, z czego jestem najbardziej zadowolona. Pola łądnie rosnie, choć zdaniem gin, nie zanosi się na duże dziecko. zobaczymy ;) Mała nie zmieniła połozenia, więc cesarka coraz bardziej realna... szyjka ok, ale brzuch twardy cały czas, co oznacza skurcze macicy. mam dużo odpoczywac i lezec i wytrzymac jeszcze dwa tygodnie, a potem będzie lżej oddychać, tzn. bezpieczniej dla dziecka w razie czego. Jesli nic się po drodze nie wydarzy, to wizyta w ostatnich dniach sierpnia (nie mam jeszcze terminu) i wyznaczenie daty cesarki...

Jesteśmy zdrowi, rozwijamy się prawidłowo i w końcu się określiliśmy. Jak tatuś się nie przekona do imienia Oktawia to oficjalnie pod sercem noszę Oliwię :) Dostałyśmy skierowanie na echo serca ze względu na moją wadę wrodzoną.
Nie należę do osób bardzo rozczulających się, ale już drugi raz się w gabinecie rozpłakałam z ulgi.
Dziękuję wszystkim za podtrzymanie na duchu <3

reklama
Ufffff.... Możecie wierzyć lub nie, ale łezka mi się zakręciła na te dobre wiadomości.

Aniko, jak to dobrze, że z nerkami wszystko ok. Pola uparciuszek ;) Wiesz jak to jest z określeniem wagi przez usg... Gdyby jednak urodziła się drobna, to nic się nie martw - nadrobi :)
Co do cc - są plusy i minusy. Jakby co, służę radą. Mogę podpowiedzieć na co musisz się przygotować... ;)

Vadera! Gratuluję córeczki. Niech dalej zdrowo rośnie. Oba imiona bardzo mi się podobają, choć szala przechyla się ku Oktawii ;)

Do góry