reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Moja pierwsza onse
Dziewczyny które podchodzą do inseminacji w klinikach i płacą za wszystko 100%. Ile Was w miesiącu kosztuje inseminacja: zabieg, leki do stymulacji, i lek na pęknięcie, tak w sumie. Pomijam wcześniejsze wizyty lekarskie....
Minacja w bydgoszczy wyszla 3500zl...w tym sam zabieg 1500zl...chyba drozej to nigdzie nie ma...

Dream. Pevherzyki maja ciut czasu. Lepiej jak pekna 5h po niz przed
tez własnie w necie sie naczytalam ze nawet lepiej robic na niepeknietych, ale moja gin nie byla jakos zadowolona z tego faktu, ze nie pekly mialam wrazenie i mi sie to udzielilo, ale mowila, ze maja 48h, ktore jeszcze nie minely wiec oby!

reklama
Panie w aptece różne się spotyka. ja miałam raz sytuację, że pani mgr mnie przepraszała, że te leki tyle kosztują i powiedziała, że jej przykro że muszę tyle zapłacić:)

Do góry