reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kath ja cię doskonale rozumiem. boszsz co ja czułam kiedy urodziła się moja chrześnica. fakt byłam w innej sytuacji, nikt mi nie dokuczał, mąż był przy mnie, wiedziałam że za chwilę zaczynamy kurs na rodziców adopcyjnych i że za chwilę transfer, ale ból serca był.
poprostu trzeba to przeżyć. dasz radę

reklama
Kath tez mi sie w rodzinie ciaze mnoza ciezko sie to przezywa. Za Ciebie trzymam kciuki.

My jesteśmy po IUI. Dobra wiadomosc jest taka, ze nasienie sie znacznie poprawilo, maz troche odetchnal. Zla jest taka, ze pecherzyki nie pekly. Mam nadzieje, ze pekna jeszcze, bo nigdy z tym problemu nie bylo a tu jeszcze leki...Pytalam o ten ovitrelle a pregnyl - dr powiedziala, ze to najlepszy lek i roznica miedzy nimi jest taka jak miedzy mercedesem a fiatem...a mimo to eh nie pekly pecherzyki. Powiedziala ze maja na to 48 h, ale mnie se zawsze wydawalo, ze do 36 h... Jutro Jej niestety nie ma w pracy i mam jechac na usg zobaczyc czy pekly do dr Żaka (niezbyt mam chęć ale co zrobić). Mam brać Duphaston i Estrofem.

*jak pekna pecherzyki to mam 15.08.2016r. zrobic test...

SIERPIEŃ

1-Beti-punkcja
8- Vadera- usg połówkowe
11-Anika-wizyta u gin
15-Dream-beta
Buraq- stymulacja do ivf

Lumio, Kredko czekamy na Was:)
Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać.
Są z nami:Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka, zuzik :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kobietki doradzcie BŁAGAM - w internecie wyczytalam, ze na pekniecie pecherzykow dobra jest goraca kapiel. a M gdzies wyczytal, ze po IUI nie powinno sie brac goracych kapieli. Co myslicie?

reklama
Do góry