reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny które podchodzą do inseminacji w klinikach i płacą za wszystko 100%. Ile Was w miesiącu kosztuje inseminacja: zabieg, leki do stymulacji, i lek na pęknięcie, tak w sumie. Pomijam wcześniejsze wizyty lekarskie....

Dziewczyny które podchodzą do inseminacji w klinikach i płacą za wszystko 100%. Ile Was w miesiącu kosztuje inseminacja: zabieg, leki do stymulacji, i lek na pęknięcie, tak w sumie. Pomijam wcześniejsze wizyty lekarskie....
My zapłaciliśmy 1100 zł (zabieg plus usg) plus 64 zł za leki na stymulację plus 150 zł za lek na pęknięcie plus 80 zł za leki po IUI. Z tymże te leki na stymulację były w ramach refundacji. A tak gin mówiła, że za leki trzeba kolejny tysiąc liczyć.

Dreams a wysoka temperatura nie szkodzi na żywotność plemniorów?
Właśnie tak odeszłam od tego pomysłu. To dobre dla dziewczyn, które nie podeszły do IUI tylko ogólnie się starają, a mają problem z pękaniem-tak mi się wydaje po zastanowieniu....Po IUI chyba niewskazana taka kąpiel. Szlag mnie trafi jak się okaże jutro, że nie pękły.

Dzięki Wam za wsparcie i za możliwość wygadania - o leczeniu i IUI wie parę nam bliskich osób i jakoś zawsze z nimi mogłam pogadać to jakoś przy samym podejściu do IUI się zacięłam i nie chcę nic nikomu mówić żadnych szczegółów chyba żeby nie zapeszyć a Wam się mogę wygadać dzięki:*

reklama
a z zabawnych sytuacji. M pojechał do apteki po leki: czeka, babka poszła na zaplecze i słyszy jak jedna mówi do drugiej - słuchaj gdzie mamy te leki po in vitro? za chwilę wychyla się zza drzwi siwa głowa i gapi na M :D jezu jak za komuny naprawdę .... M się smial ze pewnie sie zastanawialy skad gowniarz mial kasę na in vitro:p

Do góry