reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti ale mam ciary :-D super wiadomości :)

Kath razem z Tobą czekam na wieści:) &&&&

dream &&&

Aniko czy ty robiłaś prenatalne pomiędzy 28-32tc?

Kochane dzwonila embriolog...przezylo wszystkie 8 zarodkow...z faktu ze jest ich duzo dwa podobno ladniusie zamrozili juz w 3 dobie...6 zarodkow zostawili do 5 doby...pani powiedziala ze do 5 doby ciężej przezyc ale na dzien dzisiejszy maja sie dobrze...zadzwonia w poniedzialek

Widzisz Kath ja to poprostu czułam!!!!!
Super strasznie się cieszę,a Twój M już wie że za 10 miesięcy bedzie tatusiem????

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe...on gamon...wczoraj mu przeslalam swije zdjecie a on mi sie zapytal czy juz jestem w ciazy bo tak ladnie wygladam...:)...a serio to obawa jest przed poniedzialkiem ale juz o wiele mniejsza...weekend mam spokojny

Kath, świetne wiesci:) będzie duża rodzinka:) super!

Magda, tak, byłam. Właśnie na tych badaniach lekarz zauważył płyn w moczowodach, na zwykłym usg lekarze skupiają się raczej na nerkach i jak są ok (a tak jest w moim przypadku), nie drążą dalej. początkowo niechętnie patrzylismy na te badania, ale teraz cieszę się, że je zrobilismy. U nas wypadło w 30t3d ciazy.
zastanawiasz się nad nimi?

Aniko nie zastanawiam się poprostu jedziemy je zrobić;) tylko myślałam o tym płynie u Poli i tak pomyślałam, że to znaczy że robiłaś 3 prenatalne. nam lekarz wytłumaczył dlaczego warto i należy je zrobić i nie mamy wątpliwości. zastanawia mnie tylko, dlaczego dwa pierwsze są za darmo (ze wzgledu na wiek pacjentki tak jak w moim przypadku) a trzecie które jest równie ważne trzeba opłacić. porąbana ta opieka medyczna w naszym kraju.

Kath cieszę się że usłyszałaś tak dobre wiadomości. teraz odpoczywaj zadbaj o siebie i szykuj się na przyjęcie maleństwa.

MAgda, kiedy masz teraz wizytę? u nas wszytskie są płatne (300zł), więc moze dlatego był jakiś chwilowy dylemat. ale i tak, i tak bysmy się zdecydowali ostatecznie. Lepiej wiedzieć.

reklama
Aniko płaciłaś bo pewnie miałaś mniej na liczniku niż 35 :) Też nie rozumiem, czemu trzecie są płatne. Ale jak dożyjemy to zrobimy.
Póki co czekam na 2 z coraz większym nerwem. Od nocy bolą mnie okolice przepony. Głównie przy mocniejszym wdechu i ruchu, ale bez też czuję. Na resztę brzucha tylko kłócia. Dobrze, że małż w domu to mnie uspokaja. Czytanie internetów to zło:( Póki co mam nadzieję, że to reakcja na mocniejsze rozciąganie i wzrost w środku.

Beti, Kath: powodzenia!

Do góry