reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti ale mam ciary :-D super wiadomości :)

Kath razem z Tobą czekam na wieści:) &&&&

dream &&&

Aniko czy ty robiłaś prenatalne pomiędzy 28-32tc?

Kochane dzwonila embriolog...przezylo wszystkie 8 zarodkow...z faktu ze jest ich duzo dwa podobno ladniusie zamrozili juz w 3 dobie...6 zarodkow zostawili do 5 doby...pani powiedziala ze do 5 doby ciężej przezyc ale na dzien dzisiejszy maja sie dobrze...zadzwonia w poniedzialek

Widzisz Kath ja to poprostu czułam!!!!!
Super strasznie się cieszę,a Twój M już wie że za 10 miesięcy bedzie tatusiem????

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe...on gamon...wczoraj mu przeslalam swije zdjecie a on mi sie zapytal czy juz jestem w ciazy bo tak ladnie wygladam...:)...a serio to obawa jest przed poniedzialkiem ale juz o wiele mniejsza...weekend mam spokojny

Kath, świetne wiesci:) będzie duża rodzinka:) super!

Magda, tak, byłam. Właśnie na tych badaniach lekarz zauważył płyn w moczowodach, na zwykłym usg lekarze skupiają się raczej na nerkach i jak są ok (a tak jest w moim przypadku), nie drążą dalej. początkowo niechętnie patrzylismy na te badania, ale teraz cieszę się, że je zrobilismy. U nas wypadło w 30t3d ciazy.
zastanawiasz się nad nimi?

Aniko nie zastanawiam się poprostu jedziemy je zrobić;) tylko myślałam o tym płynie u Poli i tak pomyślałam, że to znaczy że robiłaś 3 prenatalne. nam lekarz wytłumaczył dlaczego warto i należy je zrobić i nie mamy wątpliwości. zastanawia mnie tylko, dlaczego dwa pierwsze są za darmo (ze wzgledu na wiek pacjentki tak jak w moim przypadku) a trzecie które jest równie ważne trzeba opłacić. porąbana ta opieka medyczna w naszym kraju.

Kath cieszę się że usłyszałaś tak dobre wiadomości. teraz odpoczywaj zadbaj o siebie i szykuj się na przyjęcie maleństwa.

MAgda, kiedy masz teraz wizytę? u nas wszytskie są płatne (300zł), więc moze dlatego był jakiś chwilowy dylemat. ale i tak, i tak bysmy się zdecydowali ostatecznie. Lepiej wiedzieć.

reklama
Aniko płaciłaś bo pewnie miałaś mniej na liczniku niż 35 :) Też nie rozumiem, czemu trzecie są płatne. Ale jak dożyjemy to zrobimy.
Póki co czekam na 2 z coraz większym nerwem. Od nocy bolą mnie okolice przepony. Głównie przy mocniejszym wdechu i ruchu, ale bez też czuję. Na resztę brzucha tylko kłócia. Dobrze, że małż w domu to mnie uspokaja. Czytanie internetów to zło:( Póki co mam nadzieję, że to reakcja na mocniejsze rozciąganie i wzrost w środku.

Beti, Kath: powodzenia!

Do góry