Trochę się zdziwiłam, bo moja klinika jest czynna przez cały tydzień. Inaczej ciężko, bo nasze organizmy wolnego sobie nie biorą na weekendDziewczyny doradźcie mi co mam robić. Sprawa wygląda tak że w tym miesiącu bardzo chciałam podejść do drugiej inseminacji.W czym problem a no w tym że moja ginekolog robi monitoringi tylko we wtorki i czwartki.Cykle mam przeważnie 28-30 dniowe. I teraz tak ,Jak pojde zrobić monitoring w czwartek to będzie to 9 dzień cyklu . Ale Moja klinika w której podchodzę do inseminacji czynna jest tylko w sobotę do 14 a w niedziele wogole.A z moich obliczeń wychodzi że owulacja nastąpi koło niedzieli lub poniedziałku rano. Niestety w poniedziałek na inseminacje to będzie już 13 dzień i zostanę przyjęta dopiero popołudniu co według mnie mija sie zupełnie z moją owulacją. Nie chce przepuścić kolejnego cyklu. Bo miesiąc wcześniej miałam robioną drożność jajowodów i też ominęłam tamten cykl![]()
***teraz przeczytałam Twoją wcześniejszą historię. Robisz IUI w tej samej klinice? Nie rozumiem dlaczego wcześniej nie zlecili Ci hsg. U nas jest problem z nasieniem męża, ale ja miałam robione wszystkie badania. W końcu to my mamy mieć dziecko w brzuszku
Ostatnia edycja: