reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Vadera oczywiście że to człowieczek rośnie. na tym etapie wszystkie narządy przemieszczają się do góry. ja miałam takie jakby problemy z oddychaniem. w sensie nie mogłam w pełną pierś nabrać powietrza oddychałam krótkimi wdechami. teraz to wszystko się jakoś ułożyło bo jest wiele lepiej.

Aniko ja te 3 będę miała dopiero w połowie września

reklama
Vadera, wszystko rośnie i się przemieszcza, stąd te bóle. Na spokojnie :)

Magda, ja od kilku dni mam właśnie splycony oddech i zadyszke lekka. Mała główka pewnie naciska mi na pzrepone i stąd ten stan. Gdyby się odwróciła, byłoby łatwiej...

Dream, w piatki u dr KP zawsze kociol ;) od rana jest w szpitalu, czesto sa opznienia itp. ja dla odmiany w ciąży chodzę do niej na 7.30 lub 8.00 ;)
Ta kobieta non stop pracuje!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Anika dokładnie :) tak moja kuzynka w ciąży też do niej na rano chodziła. ale na podgląd nawet nam innej godziny nie zapronowały :) już się nie mogę doczekać co powie na tej wizycie i trochę nerwy :)

Kath - zaciskam kciuki, świetny wynik. Czyli już nie długo. :-) :)

Magda - my też robiliśmy prenatalne, wszystkie 3. Ja płaciłam za każde 250 zł, uważam że warto chociaż ja się stresu najadłam, ale to moje.

dream - &&&&&&&

stacy nawet nie mów, ja na każde z badań to bez oddechu. dopiero jak wydruk wyników czytałam to schodziło ze mnie

Aniko dokładnie tak jest jak piszesz.

reklama
Dziewczyny doradźcie mi co mam robić. Sprawa wygląda tak że w tym miesiącu bardzo chciałam podejść do drugiej inseminacji.W czym problem a no w tym że moja ginekolog robi monitoringi tylko we wtorki i czwartki.Cykle mam przeważnie 28-30 dniowe. I teraz tak ,Jak pojde zrobić monitoring w czwartek to będzie to 9 dzień cyklu . Ale Moja klinika w której podchodzę do inseminacji czynna jest tylko w sobotę do 14 a w niedziele wogole.A z moich obliczeń wychodzi że owulacja nastąpi koło niedzieli lub poniedziałku rano. Niestety w poniedziałek na inseminacje to będzie już 13 dzień i zostanę przyjęta dopiero popołudniu co według mnie mija sie zupełnie z moją owulacją. Nie chce przepuścić kolejnego cyklu. Bo miesiąc wcześniej miałam robioną drożność jajowodów i też ominęłam tamten cykl:(

Do góry