reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Moim zdaniem skuteczność jest wyznacznikiem sensu metody. Światopogląd w bezdzietności schodzi na plan dalszy. Dla mnie to kwestie techniczne, interesuje mnie wyłącznie efekt.

reklama
Beti &&&&

No wlasnie dziewczyny z tej nowej metody taki niby wow zrobili i pierwsze pomyslalam ze chyba ich zle zrozumialam bo przeciez skutecznosc tego bedzie duzo nizsza..

Siedze na IP ,byłam u piguły zapytać o tą histeroskopię bo miało być pół godzinki i do domu,a ona do mnie że dzisiaj mnie przyjmą,jutro zabieg a wyjdę w czwartek:O WTF nic nie wzięłam :( i tylko jeden dzień urlopu wzięłam!!!! :( o co kaman????? :(

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Beti serio??? Ja tez myslalam ze to zaraz po do domu![emoji21] a Ty to prywatnie robisz czy w szpitalu?
Moze m Ci przywiezie rzeczy no a w pracy urlop na zadanie:-)

reklama
Do góry