reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No kur..... w końcu weszłam głodna jak pies bo miałam być na czczo,ale zabieg jutro!!!!! Nienawidze szpitali,siedzę i ryczę miało być na jeden dzień!!!! Ile jeszcze muszę znieść!?!?!?!

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Beti a pod jakim znieczuleniem to będzie? Może jeszcze jakieś podstawowe badania z krwi zrobią Ci. A widziałaś się ze swoją gin? Pytałaś dlaczego tak wyszło?

M znieczulenie ogólne,no i wyszło że jakieś badania bedą robić,mój gin gdzieś na oddziale nie widziałam go,ale na izbie mówiła doktorka że to standard że dwa dni się jest w szpitalu,czekam na mojego M przywiezie mi żeczy i ide na oddział.

No kur..... w końcu weszłam głodna jak pies bo miałam być na czczo,ale zabieg jutro!!!!! Nienawidze szpitali,siedzę i ryczę miało być na jeden dzień!!!! Ile jeszcze muszę znieść!?!?!?!

Tak szczerze to jestem w szoku ze to nie jest zabieg jednodniowy...bardzo mi przykro ze musisz tam lezec...no ale chyba musisz :(

Beti: &&& . Trzeba się z uśmiechem odwrócić do przeciwności, znaleźć plusy: może się nie wyśpisz, ale odpoczniesz fizycznie :p Do pracy dostaniesz L4 zapewne. Fakt, faktem powinni informować o takich atrakcjach wcześniej:/

Beti przeje.bane ... no ale czego sie nie robi dla roztepow, nadwagi, nieprzespanych nocy ... hahaha nie no zartuje bo chyba musi Cie ktos rozladowac:-*
Polezysz odpoczniesz bo jak bedzie maluch to o takim odpoczynku na dlugo zapomnisz:-)
Caluje i tule Cie moocno:-*

Beeeetiiiii!!!! Kobieto, dasz radę! Wiem, że się nie spodziewałaś takiego obrotu sprawy... I, że trochę Ci to pokomplikowało sprawy, ale nie ma sytuacji bez wyjścia. A Ty na pewno temu zaradzisz. Może zgodzą się na dodatkowy dzień urlopu? W razie "w" weź L4 - możesz donieść w ciągu 7 dni, tylko wcześniej powinnaś uprzedzić, że przyniesiesz ;)
A to, że histero jutro, to cóż, tak jak dziewczyny piszą, NFZ nie zapłaci szpitalowi jak pacjent jest zbyt krótko. Przynajmniej badania będziesz mieć aktualne :p
Kiedyś będziesz dziecku opowiadać jak to mama chciała wszystko "na już" :-p
&&&&&

Aaaaaaaa bo mi szkoda zawsze czasu,wszystko bym chciała odrazu :( a nuuuudy tu masakryczne! W domu to bym już obskoczyła całe mieszkanie razem z oknami,nie lubie leżeć bez czynnie,ADHD jak nic :D
Mam nadzieje że ta histero wyjdzie ok,i nic się już nie będzie odwlekać w czasie:(

reklama
Do góry