reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
No kur..... w końcu weszłam głodna jak pies bo miałam być na czczo,ale zabieg jutro!!!!! Nienawidze szpitali,siedzę i ryczę miało być na jeden dzień!!!! Ile jeszcze muszę znieść!?!?!?!

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Beti a pod jakim znieczuleniem to będzie? Może jeszcze jakieś podstawowe badania z krwi zrobią Ci. A widziałaś się ze swoją gin? Pytałaś dlaczego tak wyszło?

M znieczulenie ogólne,no i wyszło że jakieś badania bedą robić,mój gin gdzieś na oddziale nie widziałam go,ale na izbie mówiła doktorka że to standard że dwa dni się jest w szpitalu,czekam na mojego M przywiezie mi żeczy i ide na oddział.

No kur..... w końcu weszłam głodna jak pies bo miałam być na czczo,ale zabieg jutro!!!!! Nienawidze szpitali,siedzę i ryczę miało być na jeden dzień!!!! Ile jeszcze muszę znieść!?!?!?!

Tak szczerze to jestem w szoku ze to nie jest zabieg jednodniowy...bardzo mi przykro ze musisz tam lezec...no ale chyba musisz :(

Beti: &&& . Trzeba się z uśmiechem odwrócić do przeciwności, znaleźć plusy: może się nie wyśpisz, ale odpoczniesz fizycznie :p Do pracy dostaniesz L4 zapewne. Fakt, faktem powinni informować o takich atrakcjach wcześniej:/

Beti przeje.bane ... no ale czego sie nie robi dla roztepow, nadwagi, nieprzespanych nocy ... hahaha nie no zartuje bo chyba musi Cie ktos rozladowac:-*
Polezysz odpoczniesz bo jak bedzie maluch to o takim odpoczynku na dlugo zapomnisz:-)
Caluje i tule Cie moocno:-*

Beeeetiiiii!!!! Kobieto, dasz radę! Wiem, że się nie spodziewałaś takiego obrotu sprawy... I, że trochę Ci to pokomplikowało sprawy, ale nie ma sytuacji bez wyjścia. A Ty na pewno temu zaradzisz. Może zgodzą się na dodatkowy dzień urlopu? W razie "w" weź L4 - możesz donieść w ciągu 7 dni, tylko wcześniej powinnaś uprzedzić, że przyniesiesz ;)
A to, że histero jutro, to cóż, tak jak dziewczyny piszą, NFZ nie zapłaci szpitalowi jak pacjent jest zbyt krótko. Przynajmniej badania będziesz mieć aktualne :p
Kiedyś będziesz dziecku opowiadać jak to mama chciała wszystko "na już" :-p
&&&&&

Aaaaaaaa bo mi szkoda zawsze czasu,wszystko bym chciała odrazu :( a nuuuudy tu masakryczne! W domu to bym już obskoczyła całe mieszkanie razem z oknami,nie lubie leżeć bez czynnie,ADHD jak nic :D
Mam nadzieje że ta histero wyjdzie ok,i nic się już nie będzie odwlekać w czasie:(

reklama
Do góry