reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Magnolia: mocne kciuki.
Kath: ja wiem, że to się łatwo mówi, ale choć spróbuj olać wszystkich w koło. Tak jak sama pisałaś, wystarczająco czeka Cie stresów po drodze do szczęścia (chwała, że po transferze dają relanium bo ja bym nie dotrwała chyba w zdrowiu psychicznym do dobrych wieści). Tych stresów nie da się uniknąć jeśli komuś tak zależy jak nam, więc ograniczaj inne do minimum. Powiedz, że masz grypę i nie chcesz nikogo zarazić, więc się nie spotykasz.

reklama
LIPIEC

5-Beti - histeroskopia
8- Marzen- podgląd
14- Vadera- usg
22- Anika - wizyta u gin
Buraq- pozytywna beta
Ewik - iui
Katharina - stymulacja do ivf

SIERPIEŃ

18- Anika- wizyta u gin

Lumio, Kredko czekamy na WasattachFull762215

Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać.
Są z nami:Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka, zuzik85 attachFull762216

Załączniki

• upload_2016-7-4_12-44-4.png
    upload_2016-7-4_12-44-4.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 52
  • upload_2016-7-4_12-44-4.png
    upload_2016-7-4_12-44-4.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Witam się z Wami Wszystkimi :)
Cały czas Was podczytuje ale jakoś zero weny do pisania. Dzisiaj zaczynam 18 tc, strasznie to szybko leci i tak jak Magda spodziewam się Synka ;) jutro kolejna wizyta u lekarza.
Bardzo Wam kibicuje, Marzen Katharina Beti jak to szybko zlecialo!! Bardzo bardzo mocno trzymamkciuki za wszystkie.
Vadera a u Ciebie który tc?
P,S,
Kredeczko ale zazdroszczę wakacji ;)

reklama
Marzen nastrój już lepszy,w sobotę wylądowałam na IP,bo ta pieprzona @ nie chciała się skończyć,i było bardzo dużo dużych skrzepów,dostałam tabsy na jej zakończenie i dziś już jej nie ma :)
Zabieg jutro o 9 :)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry