reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Sowa dobre podejście, do chłopa trza psychologicznie :) Brawo i oby szybko go zagnać na tą biopsje :)

Magnolia bardzo dobra decyzja, krok po kroku :)

Kath, marzen schowajcie strach gdzieś głęboko do kieszeni :D &&&&

M w końcu się znalazłaś :) Gratulację Synka :) jeny po Waszych ciążach widzę jak ten czas leci...szok

Beti jutrzejszy dzień należy do Ciebie :D

Kolejna wizyta u endokrynologa zaliczona :D tym razem jestem zadowolona, z wynikami mam stawić się za dwa tygodnie i wtedy zobaczymy jak to wygląda :) Kurde boję się, że na USG tarczycy wyjdzie coś bardzo brzydkiego...oczywiście się spóźniłam bo chciałam być przed czasem i kierunek obwodnica, a tam koooooooooorek więc wybrałam inna drogę,a tam kooooorek masakra....

Pozdrawiam !

M26 gratuluje synka:-) imie juz wybrane??

Kamisiu nic nie boj! Ja tez mialam usg i biopsje ciekoiglowa bo mam kulke ale nic nie wyszlo mimo ze kulka widoczna jak naciagne szyje. Bede wyczekiwac info bo mnie ten temat tez dotyczy:-*

-------------

A teraz dziewczyny ktora co wie i co mysli o tej nowej metodzie ANEVIVO???? Robia ja w gyncentrum w katowicach

Kredko boję się bo mam mega wysokie anty TPO i anty TP i gdzieś w necie pojawiły się słowa na r....i jakoś z tyłu głowy głupi lęk jest... ;)

Hej M! Dobrze czytać, że macie się dobrze:) My zaraz rozpoczynamy 16 tydzień. Z niecierpliwością czekamy na 14 lipca, bo wtedy może nasze dziecie się określi. Gratuluję chłopca. To u nas teraz dla równowagi dziewczę powinno być:)
05.07 dzień powszechny Beti:)

Kamisiu, oficjalnie niektórym powinno być zakazane wydawanie wyników i czytanie internetów. Niech Ci się nic przed wizytą nie pojawia. Koty sobie w internetach oglądaj:)

Witajcie dziewczyny!
M26, gratuluję. Rośnijcie zdrowo. Już drugi forumowy kolega dla Adasia ;)
Vadera, to Ty depczesz dziewczynom po piętach. Ale będzie wysyp dzieciaczków ;) Tak trzymać! :D
Kamisiu, wiesz, że jak chcesz coś wyczytać to zawsze trafisz na te złe informacje? Bo one dłużej zostają w głowie...
Beti, jutro Twój dzień, będę myślami przy Tobie i wirtualnie potrzymam Cię za rękę... ;)

Pozdrowienia dla wszystkich ;) ;*

Katharina - strach ma wielkie oczy, ale jesteś już coraz bliżej swojego szczęścia :-) wszystko będzie dobrze :-)

M26 - gratuluję synka :-)

Kamisiu - nie czytaj głupot bo zawsze coś wyczytasz. A po co Ci dodatkowe stresy? Dobrze że jesteś zadowolona z wizyty :-)

Kamisia Ty juz limit zlego wyczerpalas wiec nic juz nie bedzie!!!

Beti sercem przy Tobie jutro:-*

Dziewczyny a czy ktorac cos na temat tego anevivo??

Ostatnia edycja:
reklama
Kamisia Ty juz limit zlego wyczerpalas wiec nic juz nie bedzie!!!

Beti sercem przy Tobie jutro:-*

Dziewczyny a czy ktorac cos na temat tego anevivo??

Powiem tak: nie bardzo rozumiem jakim cudem ma to być alternatywa dla ludzi z odwróconym światopoglądem (nie dla in vitro) skoro to nadal sztuczne zapłodnienie? Bo dochodzi do niego w macicy? Ale nadal w szklanym pojemniku na litość:)
A jeśli chodzi o samą metodę: wydaje mi się , że to taka trochę naciągana "nowość". I jak dla mnie mniej skuteczna: przy in vitro nad procesem zapłodnienia cały czas czuwają ludzie. Kiedy trzeba wspomagają go. A tu? Ot zamykają komórki razem i liczą, że połowa pracy sama się zrobi. To ja już wolę aby ktoś nad tym czuwał skoro i tak działamy na "sztucznie".

Do góry