reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti, no to nieźl! myślałam, że lakarz Cię uprzedził, że to będzie dłuższy pobyt:/ ja miałam histero z laparo i byłam 4 dni, zabieg w pełnej narkozie.
ale nie ma tego złego... zrobią Ci badania i z pakietem stawisz się w Poz i będziesz triumfować po ivf :))

reklama
LIPIEC

6-Beti - histeroskopia
8- Marzen- podgląd
14- Vadera- usg
22- Anika - wizyta u gin
Buraq- pozytywna beta
Ewik - iui
Katharina - stymulacja do ivf

SIERPIEŃ

18- Anika- wizyta u gin

Lumio, Kredko czekamy na Was :)

Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać.

Są z nami:Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka, zuzik85 :)

Ostatnia edycja:
Wiem, wiem Kochane, że nie ma co czytać i się utożsamiać i postaram się już o tym nie myśleć, zobaczymy jak USG będzie wyglądać i dalsze wyniki :)

Beti jak nie urok to sraczka....podobno nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :) Tak jak kobietki piszą, świeże badania porobią i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze !!

Beti tak mnie coś ściągnęło z samego rana na forum. a to Ty :-) :) kciuki kochana mocne żeby histero wyszła dobrze.

Jestem już po, jak wjechałam na sale operacyjną i zobaczyłam mojego gina to cały stres zszedł ze mnie odrazu po zabiegu powiedział że jest super i nic tam nie ma tylko działać:D wiec ruszamy ze stymulacją w nastepnym cyklu:D

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem już po, jak wjechałam na sale operacyjną i zobaczyłam mojego gina to cały stres zszedł ze mnie odrazu po zabiegu powiedział że jest super i nic tam nie ma tylko działać:D wiec ruszamy ze stymulacją w nastepnym cyklu:D

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze i ze nareszcie wiesz kiedy ruszasz z kopyta :)

reklama
Jeju ja tu zagladam zeby Ci cos milego szkrobnac a Ty juz po?!??? No szok.. szybko poszlo no i najwazniejsze ze wszystko ok. Beti ja wierze ze to jest Twoj czas i ze sie uda!!! Zobaczysz:-*

Do góry