reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti, no to nieźl! myślałam, że lakarz Cię uprzedził, że to będzie dłuższy pobyt:/ ja miałam histero z laparo i byłam 4 dni, zabieg w pełnej narkozie.
ale nie ma tego złego... zrobią Ci badania i z pakietem stawisz się w Poz i będziesz triumfować po ivf :))

reklama
LIPIEC

6-Beti - histeroskopia
8- Marzen- podgląd
14- Vadera- usg
22- Anika - wizyta u gin
Buraq- pozytywna beta
Ewik - iui
Katharina - stymulacja do ivf

SIERPIEŃ

18- Anika- wizyta u gin

Lumio, Kredko czekamy na Was :)

Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać.

Są z nami:Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka, zuzik85 :)

Ostatnia edycja:
Wiem, wiem Kochane, że nie ma co czytać i się utożsamiać i postaram się już o tym nie myśleć, zobaczymy jak USG będzie wyglądać i dalsze wyniki :)

Beti jak nie urok to sraczka....podobno nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :) Tak jak kobietki piszą, świeże badania porobią i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze !!

Beti tak mnie coś ściągnęło z samego rana na forum. a to Ty :-) :) kciuki kochana mocne żeby histero wyszła dobrze.

Jestem już po, jak wjechałam na sale operacyjną i zobaczyłam mojego gina to cały stres zszedł ze mnie odrazu po zabiegu powiedział że jest super i nic tam nie ma tylko działać:D wiec ruszamy ze stymulacją w nastepnym cyklu:D

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem już po, jak wjechałam na sale operacyjną i zobaczyłam mojego gina to cały stres zszedł ze mnie odrazu po zabiegu powiedział że jest super i nic tam nie ma tylko działać:D wiec ruszamy ze stymulacją w nastepnym cyklu:D

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze i ze nareszcie wiesz kiedy ruszasz z kopyta :)

reklama
Jeju ja tu zagladam zeby Ci cos milego szkrobnac a Ty juz po?!??? No szok.. szybko poszlo no i najwazniejsze ze wszystko ok. Beti ja wierze ze to jest Twoj czas i ze sie uda!!! Zobaczysz:-*

Do góry