reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Pozdrawiam i nowe twarze;) "staruchy" w pieluchy, pora na nowe walczące;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Niebajko, ale mnie rozbawiłaś tym określeniem. Mam nadzieję, że nie miałaś na myśli "zajmować się dzieckiem, a nie siedzieć na forum!" ?
Wierzę, że za moment uporacie się z tym diabelstwem męczącym Sarenkę i tylko szczęśliwe dni przed Wami :)

Katharina - ależ ten czas leci, nie tak dawno zaczynalas a tu za chwilę stymulacja :-)

Magnolia - najlepiej robić wszystko po kolei. Szkoda tracić czasu i robić krok w tył.

Kath wiem co czujesz...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze cos...to ze dlugo jeszcze do stymulacji najpierw bylo...teraz ze juz stymulacja blisko i strach czy cos wyhoduje...zeby nie byly puste wszystkie jajka...strach czy cos sie zaplodni...strach czy doczekaja mrozenia...boze dobrze chyba ze moj m wyjechal bo by ze mna nie wytrzymał a ja pewnie bym go zabila...

reklama
A jeszcze dzis moj ojciec z fochem czemu nie odwiedzam tesciow. Wiecie jacy oni sa i co mi zrobili. Ostatnio jak wpadla tesciowa to tak sie balam ze nie moglam wyjac lyzeczki z kawa ze sloika i cala wysypywalam..bo tak mi sie reka trzesla. W robicie stres...z calym tym in vitro stres i jeszcze tam mam jechac zeby mi bylo znów zle sluchajac i widzac tesciowa i szwagierke

Do góry