reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Madziu,
Gratki wielkie :-) rosnijcie zdrowo :-*

Aniko,
Jak ten czas zasuwa!jeszcze chwila i Polka bedzie przylepiona do cyca mamusi ;-)

Beti, Marzen
Do boju :-)

Niebajko,
A czy mediderm probowalas? Tylko nie wiem od ktorego miesiaca mozna stosowac. Buziole dla Was :-*

Kredko,
U Ciebie godzina zero tez sie zbliza ;-)&&&

Zuziku, Stacy
I Wy ucalujcie nasze forumowe pociechy :-) a jak Wy sie czujecie w nowej roli? :-)

Kamisiu,
:-*
Sowa
Witaj:-D

Pozdrawiam cala reszte

A u mnie jak zwykle coś :( franca @ nie dość że przyszła o trzy dni za wcześnie,to teraz końca nie widać!!! Nie wiem o co chodzi, zawsze mam 4-5 dni a tu sie zapowiada że ona sie rozkręca a dziś jest już 7 dc :( jeżeli do wtorku nie przestanie to mi zabiegu nie zrobią :( :( :(
A może to po anty? Biorę Harmonet od 2dc? Miała tak któraś? Co robić? :( :( :(

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Niebajko dałaś mi do myślenia z tą endokrynolog :) Tylko to wszystko było tak automatyczne u niej,że mnie strasznie zniechęciła :)

Kredko mi tylko parę jajek zostało to nie chciałam prześwietlać promieniami RTG, no i zabieg mniej nieprzyjemny. U mnie ryzyko niedrożności było mniejsze bo byłam już w naturalnej ciąży. Każdy musi dopasować opcje do siebie.

Ewik a jakie Ty masz amh przypomnij mi prosze.. bo my tu chyba tylko we dwie z niskim jestesmy:-/
A co Ty robisz zeby poprawic?

Rozumiem, że pytasz co robię na poprawę jakości jajek. Hoduję wąsy i krosty na Prasteronie 50 mg na dobę, koenzym Q10, kwas foliowy 5 mg, wit. D, B komplex, DHA, 2 x Infolic na dobę, magnez. I dużo stresu. Biorę też Duphaston i Euthyrox na zbicie TSH ale ja problemów z tarczycą nie mam, Hasimoto też nie. AMH robiłam rok temu przed in vitro 1,09 przed wymianą odczynników w laboratoriach, tak że wynik robiony 2 miesiące później mógł być nieco wyższy. Teraz AMH nie robię ze względów psychicznych, nie chcę się dobijać.

reklama
Dwa dni mnie nie było a tu lawina. Postaram się nadrobić:
Niebajko: podziw, że masz jeszcze czas na oddychanie. Mam nadzieję, że ja się też kiedyś nauczę takiej multizadaniowości.
Nou: kuruj się szybciutko.
Kath, Marzen, Beti: Zza drugiej kurtyny niedaleko do trzeciej. Czas szybko zleci i będziemy z wami świętować:)
Lazu: jak już przeszłaś okres wiecznego snu to jest szansa, że będzie tylko lepiej.
Sowa: witaj. Twój m już wykazał się męstwem na jakie nie każdego stać. Myślę, że strach, strachem taki mężczyzna zrobi wszystko aby wykorzystać wszystkie opcje. Macie coś (tak mi się wydaje) czego wielu brakuje: dobre nastawienie. Za to musi być gdzieś, w końcu jakaś nagroda:)

Kogo nie wymieniłam serdecznie pozdrawiam.
My sobie grzecznie czekamy na następną wizytę. Najpierw się denerwowałam, że tak często chodzę, teraz, że to tak daleko:) Mam nadzieję, że przy kolejnej mały pasożyt zdradzi, którą płeć przybrał:) I tu jeszcze: Magda: gratulacje kolejnego mężczyzny w życiu:)

Do góry