reklama
G
gość_forum
Gość
Kredko w klinice w Poznaniu koszt SAMEGO in vitro 6000 tyś mrożenie 1500 zł.
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
kamisia871
Fanka BB :)
Beti świetne wieści Widzisz jaka jestes "czyściutka" (przepraszam,jakoś tak mi się napisało żartobliwie )
Marzen moja wczorajsza wizyta trwała krótko hehe kobieta niby konkretna,nic nowego mi nie powiedziała oprócz tego co wiedziałam,Eutyrox do końca moich dni,zapisała jeszcze witamine D3 bez sprawdzenia jaki ja mam poziom i tyle No i że mam przejść na diete bezglutenową i unikać laktozy. Dziś złożyłam zgłoszenie do innej endokrynolog bo jakoś ta wizyta mi nie podpasiła.Płacę co miesiąc więc moge sobie pozwolić,a jak
Marzen moja wczorajsza wizyta trwała krótko hehe kobieta niby konkretna,nic nowego mi nie powiedziała oprócz tego co wiedziałam,Eutyrox do końca moich dni,zapisała jeszcze witamine D3 bez sprawdzenia jaki ja mam poziom i tyle No i że mam przejść na diete bezglutenową i unikać laktozy. Dziś złożyłam zgłoszenie do innej endokrynolog bo jakoś ta wizyta mi nie podpasiła.Płacę co miesiąc więc moge sobie pozwolić,a jak
U mnie ivf 6700, plus leki ok 2000 zł + badania i wizyty przed ok 1500 zł + transfer 1400 zł .
Szkoda że podają sam koszt procedury.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Szkoda że podają sam koszt procedury.
MagdaM33
Beti, marzen cieszę się że do przodu. bardzo Wam kibicuję.
kamisiu masz rację trzeba szukać najlepszego endogrynologa. powodzenia
kredeczko to piękne wakacje się szykują. gratuluję niepalenia
lumio pytałaś. czujemy się dobrze. teraz jesteśmy w 19 tygodniu a w brzuszku podskakuje chłopczyk
uściski dla wszystkich
kamisiu masz rację trzeba szukać najlepszego endogrynologa. powodzenia
kredeczko to piękne wakacje się szykują. gratuluję niepalenia
lumio pytałaś. czujemy się dobrze. teraz jesteśmy w 19 tygodniu a w brzuszku podskakuje chłopczyk
uściski dla wszystkich
kamisia871
Magda to już 19 tydzień !?!? O matko No i gratulacje chłopca !!!!
Madziu trzymam za Was kciuki :*
A my z Beti musimy odblokować kolejkę dziewczyna
A my z Beti musimy odblokować kolejkę dziewczyna
G
gość_forum
Gość
Witaj Sowa, inseminacja to nic złego. Skoro już byliście gotowi na adopcję to z inseminacją dacie radę ! Czego się nie robi dla Maleństwa ? Dziewczyny już pisały, że wyniki badań są ważne, wynik drożności jajowodów no i może faktycznie biopsja to pomysł na odnalezienie jakiś plemników męża?
Jak wyglądają Twoje cykle? Występuje owulacja ? Jeśli nie to dostaniesz leki do stymulacji, monitornig cyklu, w odpowiednim czasie zastrzyk na pęknięcie lub nie, przygotowanie nasienia no i tak jak pisała marzen wprowadzenie go wziernikiem. Potem leżenie przez trochę z pupą troszkę do góry Nic nie boli możesz odczuć lekki dyskomfort, ale naprawdę nie ma się co bać. Pytaj, nie krępuj się i rozgość się wśród nas
dziękuję ślicznie za odpowiedź, dziewczyny jesteście dla mnie super wsparciem. mam owulacje, cykle regularne, i chyba wszystko ok u mnie
Jak wyglądają Twoje cykle? Występuje owulacja ? Jeśli nie to dostaniesz leki do stymulacji, monitornig cyklu, w odpowiednim czasie zastrzyk na pęknięcie lub nie, przygotowanie nasienia no i tak jak pisała marzen wprowadzenie go wziernikiem. Potem leżenie przez trochę z pupą troszkę do góry Nic nie boli możesz odczuć lekki dyskomfort, ale naprawdę nie ma się co bać. Pytaj, nie krępuj się i rozgość się wśród nas
dziękuję ślicznie za odpowiedź, dziewczyny jesteście dla mnie super wsparciem. mam owulacje, cykle regularne, i chyba wszystko ok u mnie
reklama
dziękuję troche o nim poczytam a później polecę do aptekiSowa ja bym od drożności zaczęła . A z witamin polecany jest femibion 1 dla kobiet przygotowujących się do ciąży i w pierwszym trymestrze.
Podziel się: