reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dla mnie to jest koniec... i już... ;( nie ma pozytywów, nie mam siły już walczyć.... moje małżeństwo też już jest do bani... wszystko jest do bani....

reklama
Nou ja to sie w takim razie bede upierala przy tym co juz Ci kiefys naposalam - wizyta u psychologa!!! To na prawde nic zlego! Zobaczysz ze pozwoli Ci uwolnic mysli i emocje.
Uwierz mi kazda z nas jest w jakiejs czarnej dupie ale sie nie poddajemy! Moze daj sobie upust na wakacje i zrob przerwe w temacie dziecko na 3 miesiace, nie mysl, nie mow, nic w temacie. Tak jak dziewczyny mowia wymysl hobby i sprobuj odnalezc sama siebie. Skup cale zycie na tym co lubisz, oboje z m zawalczcie o powrot dobrych czasow w Waszym malzenstwie. Zrob cos tylko dla siebie! A po takiej przerwie przyjdzie wewnetrzny spokoj i nowy plan - zawsze jest jakis plan mimo ze teraz twierdzisz ze go nie ma. A moze rozejrzyj sie za zmiana pracy? Moze trafi sie jakas lepiej platna?

Aniko jedzenie po drodze w moim najukochańszym sklepie w Poznaniu IKEA ;):)o_O leków jeszcze nie przepisał .na razie dał do zrobienia badania i przepisał anty,leki pewnie przepisze mój gin.No zrobił jakieś dwa wymazy jeden za 50 zł a drugi za 190zł :o wyniki jeden za 5 dni a ten drugi za dwa tygodnie dopiero.Wszystko fajnie zbiegnie się w czasie,bo za około dwa tygodnie dostanę @ zrobię te wyniki w 3dc,a potem odrazu tą histeroskopię więc wyśle Żakowi komplet wyników. No i pod koniec lipca jak dostanę @ jedziemy ze stymulacją :)

za 50 to posiew z kanału szyjki, a ten za 190 to trio: chlamydia, mycoplasma i ureaplasma :D

Mojej walki dobiegł koniec. Po rozmowie z M niestety nadal planu nie ma.... i nie będzie nie stać nas na ivf :( Nie ma opcji, która mogłaby to zmienić. Pozostaje jedynie odkładanie co przy dwóch kredytach będzie trwało wiecznie... ;( robię teraz przerwę od leków. A potem 3 miesiące pobiorę castagnusa na uregulowanie gospodarki hormonalnej. I niestety tyle. Muszę się pogodzić z faktami... i tym, że nie będę mieć rodziny. Trzymam za Was wszystkie kciuki! :*

Nou, nie mów, ze nie masz rodziny...masz! A dziecko się pojawi! Skoro nie stać Was na ivf, to poszukaj najbliższej poradni leczenia niepłodności na NFZ i tam staraj się o iii. Zawsze to jakieś działania. Teraz sobie odpocznij, ale nie poddawaj się! Wiem, ze niby tylko w jednym widzicie ratunek, ale kto Wam zabroni działać naturalnie.?
Zrób porządek w głowie i serduchu, zresetuj się i do boju. Kiedyś była tu dziewczyna, która każda złotówkę odkładają na ivf, żadnych wakacji, remontów, ba nawet tv! Wyszła z założenia, ze po co jej ładna, ale pusta chata...
Znajdziecie swój środek :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry