reklama
kredka82
Fanka BB :)
Nou ja to sie w takim razie bede upierala przy tym co juz Ci kiefys naposalam - wizyta u psychologa!!! To na prawde nic zlego! Zobaczysz ze pozwoli Ci uwolnic mysli i emocje.
Uwierz mi kazda z nas jest w jakiejs czarnej dupie ale sie nie poddajemy! Moze daj sobie upust na wakacje i zrob przerwe w temacie dziecko na 3 miesiace, nie mysl, nie mow, nic w temacie. Tak jak dziewczyny mowia wymysl hobby i sprobuj odnalezc sama siebie. Skup cale zycie na tym co lubisz, oboje z m zawalczcie o powrot dobrych czasow w Waszym malzenstwie. Zrob cos tylko dla siebie! A po takiej przerwie przyjdzie wewnetrzny spokoj i nowy plan - zawsze jest jakis plan mimo ze teraz twierdzisz ze go nie ma. A moze rozejrzyj sie za zmiana pracy? Moze trafi sie jakas lepiej platna?
Uwierz mi kazda z nas jest w jakiejs czarnej dupie ale sie nie poddajemy! Moze daj sobie upust na wakacje i zrob przerwe w temacie dziecko na 3 miesiace, nie mysl, nie mow, nic w temacie. Tak jak dziewczyny mowia wymysl hobby i sprobuj odnalezc sama siebie. Skup cale zycie na tym co lubisz, oboje z m zawalczcie o powrot dobrych czasow w Waszym malzenstwie. Zrob cos tylko dla siebie! A po takiej przerwie przyjdzie wewnetrzny spokoj i nowy plan - zawsze jest jakis plan mimo ze teraz twierdzisz ze go nie ma. A moze rozejrzyj sie za zmiana pracy? Moze trafi sie jakas lepiej platna?
Ewik ale super ze masz drozne!!! Przynajmniej bez bolu no i masz juz to wykluczone:-)
Dzięki. Z jednej strony radość a z drugiej załamka. Wszystko już mamy przebadane więc przyczyną jest wiek...
anika11
Aniko jedzenie po drodze w moim najukochańszym sklepie w Poznaniu IKEA leków jeszcze nie przepisał .na razie dał do zrobienia badania i przepisał anty,leki pewnie przepisze mój gin.No zrobił jakieś dwa wymazy jeden za 50 zł a drugi za 190zł wyniki jeden za 5 dni a ten drugi za dwa tygodnie dopiero.Wszystko fajnie zbiegnie się w czasie,bo za około dwa tygodnie dostanę @ zrobię te wyniki w 3dc,a potem odrazu tą histeroskopię więc wyśle Żakowi komplet wyników. No i pod koniec lipca jak dostanę @ jedziemy ze stymulacją
za 50 to posiew z kanału szyjki, a ten za 190 to trio: chlamydia, mycoplasma i ureaplasma
Mojej walki dobiegł koniec. Po rozmowie z M niestety nadal planu nie ma.... i nie będzie nie stać nas na ivf Nie ma opcji, która mogłaby to zmienić. Pozostaje jedynie odkładanie co przy dwóch kredytach będzie trwało wiecznie... ;( robię teraz przerwę od leków. A potem 3 miesiące pobiorę castagnusa na uregulowanie gospodarki hormonalnej. I niestety tyle. Muszę się pogodzić z faktami... i tym, że nie będę mieć rodziny. Trzymam za Was wszystkie kciuki! :*
anika11
Nou, nie mów, ze nie masz rodziny...masz! A dziecko się pojawi! Skoro nie stać Was na ivf, to poszukaj najbliższej poradni leczenia niepłodności na NFZ i tam staraj się o iii. Zawsze to jakieś działania. Teraz sobie odpocznij, ale nie poddawaj się! Wiem, ze niby tylko w jednym widzicie ratunek, ale kto Wam zabroni działać naturalnie.?
Zrób porządek w głowie i serduchu, zresetuj się i do boju. Kiedyś była tu dziewczyna, która każda złotówkę odkładają na ivf, żadnych wakacji, remontów, ba nawet tv! Wyszła z założenia, ze po co jej ładna, ale pusta chata...
Znajdziecie swój środek
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Zrób porządek w głowie i serduchu, zresetuj się i do boju. Kiedyś była tu dziewczyna, która każda złotówkę odkładają na ivf, żadnych wakacji, remontów, ba nawet tv! Wyszła z założenia, ze po co jej ładna, ale pusta chata...
Znajdziecie swój środek
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Dzis o 11 wyruszam do kliniki...trzymajcie kciuki zebym dojechala w calosci
reklama
Podziel się: