reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dla mnie to jest koniec... i już... ;( nie ma pozytywów, nie mam siły już walczyć.... moje małżeństwo też już jest do bani... wszystko jest do bani....

reklama
Nou ja to sie w takim razie bede upierala przy tym co juz Ci kiefys naposalam - wizyta u psychologa!!! To na prawde nic zlego! Zobaczysz ze pozwoli Ci uwolnic mysli i emocje.
Uwierz mi kazda z nas jest w jakiejs czarnej dupie ale sie nie poddajemy! Moze daj sobie upust na wakacje i zrob przerwe w temacie dziecko na 3 miesiace, nie mysl, nie mow, nic w temacie. Tak jak dziewczyny mowia wymysl hobby i sprobuj odnalezc sama siebie. Skup cale zycie na tym co lubisz, oboje z m zawalczcie o powrot dobrych czasow w Waszym malzenstwie. Zrob cos tylko dla siebie! A po takiej przerwie przyjdzie wewnetrzny spokoj i nowy plan - zawsze jest jakis plan mimo ze teraz twierdzisz ze go nie ma. A moze rozejrzyj sie za zmiana pracy? Moze trafi sie jakas lepiej platna?

Aniko jedzenie po drodze w moim najukochańszym sklepie w Poznaniu IKEA ;):)o_O leków jeszcze nie przepisał .na razie dał do zrobienia badania i przepisał anty,leki pewnie przepisze mój gin.No zrobił jakieś dwa wymazy jeden za 50 zł a drugi za 190zł :o wyniki jeden za 5 dni a ten drugi za dwa tygodnie dopiero.Wszystko fajnie zbiegnie się w czasie,bo za około dwa tygodnie dostanę @ zrobię te wyniki w 3dc,a potem odrazu tą histeroskopię więc wyśle Żakowi komplet wyników. No i pod koniec lipca jak dostanę @ jedziemy ze stymulacją :)

za 50 to posiew z kanału szyjki, a ten za 190 to trio: chlamydia, mycoplasma i ureaplasma :D

Mojej walki dobiegł koniec. Po rozmowie z M niestety nadal planu nie ma.... i nie będzie nie stać nas na ivf :( Nie ma opcji, która mogłaby to zmienić. Pozostaje jedynie odkładanie co przy dwóch kredytach będzie trwało wiecznie... ;( robię teraz przerwę od leków. A potem 3 miesiące pobiorę castagnusa na uregulowanie gospodarki hormonalnej. I niestety tyle. Muszę się pogodzić z faktami... i tym, że nie będę mieć rodziny. Trzymam za Was wszystkie kciuki! :*

Nou, nie mów, ze nie masz rodziny...masz! A dziecko się pojawi! Skoro nie stać Was na ivf, to poszukaj najbliższej poradni leczenia niepłodności na NFZ i tam staraj się o iii. Zawsze to jakieś działania. Teraz sobie odpocznij, ale nie poddawaj się! Wiem, ze niby tylko w jednym widzicie ratunek, ale kto Wam zabroni działać naturalnie.?
Zrób porządek w głowie i serduchu, zresetuj się i do boju. Kiedyś była tu dziewczyna, która każda złotówkę odkładają na ivf, żadnych wakacji, remontów, ba nawet tv! Wyszła z założenia, ze po co jej ładna, ale pusta chata...
Znajdziecie swój środek :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry