reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nou, na początku zawsze tak wyglada, jakby to już był koniec i pomysłów brak. Potem człowiek nabiera dystansu, szuka innych możliwości, sposobów. Porozmawiacie z mężem na spokojnie, bez tych wszytskich złych emocji, które teraz Wami targają i coś postanowicie. Chyba kazda z nas ma kredyt hipoteczny, remont na karku albo chwilę po,... to naprawdę tylko pieniądze. czas CIę nie goni, jesteś młoda. wiem, że chciałąbyś tu i teraz, ale niestety droga po dziecko może być długa... a im dłuzej będziesz "w drodze", tym więcej możliwosci się pojawi. nikt przecież nie przekresla naturalsa, a do ivf podejdziecie, jak pozwolą okolicznosci. sciskam!

Beti, no czekam na relację szczegołowa:) po cenie widzę, że dr zrobił te konkretne posiewy. a jak z refundacją leków? dał Ci już jakies recepty?
gdzie na jedzeniu wylądowaliscie?:)

reklama
Aniko jedzenie po drodze w moim najukochańszym sklepie w Poznaniu IKEA ;):)o_O leków jeszcze nie przepisał .na razie dał do zrobienia badania i przepisał anty,leki pewnie przepisze mój gin.No zrobił jakieś dwa wymazy jeden za 50 zł a drugi za 190zł :o wyniki jeden za 5 dni a ten drugi za dwa tygodnie dopiero.Wszystko fajnie zbiegnie się w czasie,bo za około dwa tygodnie dostanę @ zrobię te wyniki w 3dc,a potem odrazu tą histeroskopię więc wyśle Żakowi komplet wyników. No i pod koniec lipca jak dostanę @ jedziemy ze stymulacją :)

Przy obecnych parametrach M, utrzymujących się od 3 lat na tym samym poziomie gin nie daje żadnych szans na naturalsa... ;( Kredko decyzje podejmujemy razem- nie mogę się zdecydować na 3 kredyt gdy wiem że nie mamy z czego go spłacać :(

Kurde nou nie wiem co Ci doradzic... a nie mozna tego remontu jakos taniej? Tak zeby zostalo z tego kredytu na ivf? Moze czesc rzeczy mozecie sami zrobic itd.. moze przez internet poszukajcie tego co potrzebne a moze uda sie taniej kupic?

CZERWIEC
20-Vadera-usg genetyczne
22-Pyreczka- wizyta kontrolna u gin
23- Buraq - podgląd
28- Lazurytka -usg
29-Anika-wizyta u gin prowadzącego ciążę

LIPIEC

1-Marzen- podgląd
Ewik-iui
Katharina- stymulacja do ivf

Lumio, Kredko czekamy na Was
Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nou jeśli problemem są głównie patametry m to szanse są zawsze. W końcu potrzebny jest tylko jeden zuch z miliona. Tylko czasem szczęścia za bardzo brakuje.
Już Ci chyba wszyscy tu mówili, ale jeszcze raz powtórzę: daj sobie chwilkę oddechu. Choć przez chwilę znajdź sobie inny cel, naucz się japońskiego, zacznij ćwiczyć karate... Niby to nie potwierdzone naukowo, ale mnie się wydaje, że w negatywnyn nastawieniu jednak kryje się zło. Bo jak ten organizm ma stworzyć życie jak główny jego nadzorca w nie totalnie nie wierzy. Ba! Żyje w ciągłym stresie. Na taki stresujący świat nikt podświadomie nie chciałby sprowadzać życia. Oczywiście, że nie wystarczy samo nastawienie. Gdyby tak było to bym rodziła najpóźniej mając lat 25 ;)
Cokolwiek postanowisz, cokolwiek życie przyniesie nie poddawaj się, ale też nie daj sobą sterować jednemu pragnieniu. Bądź silniejsza. Stwórz z siebie superbohatera dla swojego przyszłego potomstwa. Wszyscy tu mocno trzymamy za to kciuki.

reklama
Nou jak byłam kiedyś u wróżki,to jedno zdanie zapamiętałam na całe życie: Negatywne fluidy i myśli ściągają złą karmę.
I powiem Ci sprawdza sie w 100%

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry