reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nou, na początku zawsze tak wyglada, jakby to już był koniec i pomysłów brak. Potem człowiek nabiera dystansu, szuka innych możliwości, sposobów. Porozmawiacie z mężem na spokojnie, bez tych wszytskich złych emocji, które teraz Wami targają i coś postanowicie. Chyba kazda z nas ma kredyt hipoteczny, remont na karku albo chwilę po,... to naprawdę tylko pieniądze. czas CIę nie goni, jesteś młoda. wiem, że chciałąbyś tu i teraz, ale niestety droga po dziecko może być długa... a im dłuzej będziesz "w drodze", tym więcej możliwosci się pojawi. nikt przecież nie przekresla naturalsa, a do ivf podejdziecie, jak pozwolą okolicznosci. sciskam!

Beti, no czekam na relację szczegołowa:) po cenie widzę, że dr zrobił te konkretne posiewy. a jak z refundacją leków? dał Ci już jakies recepty?
gdzie na jedzeniu wylądowaliscie?:)

reklama
Aniko jedzenie po drodze w moim najukochańszym sklepie w Poznaniu IKEA ;):)o_O leków jeszcze nie przepisał .na razie dał do zrobienia badania i przepisał anty,leki pewnie przepisze mój gin.No zrobił jakieś dwa wymazy jeden za 50 zł a drugi za 190zł :o wyniki jeden za 5 dni a ten drugi za dwa tygodnie dopiero.Wszystko fajnie zbiegnie się w czasie,bo za około dwa tygodnie dostanę @ zrobię te wyniki w 3dc,a potem odrazu tą histeroskopię więc wyśle Żakowi komplet wyników. No i pod koniec lipca jak dostanę @ jedziemy ze stymulacją :)

Przy obecnych parametrach M, utrzymujących się od 3 lat na tym samym poziomie gin nie daje żadnych szans na naturalsa... ;( Kredko decyzje podejmujemy razem- nie mogę się zdecydować na 3 kredyt gdy wiem że nie mamy z czego go spłacać :(

Kurde nou nie wiem co Ci doradzic... a nie mozna tego remontu jakos taniej? Tak zeby zostalo z tego kredytu na ivf? Moze czesc rzeczy mozecie sami zrobic itd.. moze przez internet poszukajcie tego co potrzebne a moze uda sie taniej kupic?

CZERWIEC
20-Vadera-usg genetyczne
22-Pyreczka- wizyta kontrolna u gin
23- Buraq - podgląd
28- Lazurytka -usg
29-Anika-wizyta u gin prowadzącego ciążę

LIPIEC

1-Marzen- podgląd
Ewik-iui
Katharina- stymulacja do ivf

Lumio, Kredko czekamy na Was
Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nou jeśli problemem są głównie patametry m to szanse są zawsze. W końcu potrzebny jest tylko jeden zuch z miliona. Tylko czasem szczęścia za bardzo brakuje.
Już Ci chyba wszyscy tu mówili, ale jeszcze raz powtórzę: daj sobie chwilkę oddechu. Choć przez chwilę znajdź sobie inny cel, naucz się japońskiego, zacznij ćwiczyć karate... Niby to nie potwierdzone naukowo, ale mnie się wydaje, że w negatywnyn nastawieniu jednak kryje się zło. Bo jak ten organizm ma stworzyć życie jak główny jego nadzorca w nie totalnie nie wierzy. Ba! Żyje w ciągłym stresie. Na taki stresujący świat nikt podświadomie nie chciałby sprowadzać życia. Oczywiście, że nie wystarczy samo nastawienie. Gdyby tak było to bym rodziła najpóźniej mając lat 25 ;)
Cokolwiek postanowisz, cokolwiek życie przyniesie nie poddawaj się, ale też nie daj sobą sterować jednemu pragnieniu. Bądź silniejsza. Stwórz z siebie superbohatera dla swojego przyszłego potomstwa. Wszyscy tu mocno trzymamy za to kciuki.

reklama
Nou jak byłam kiedyś u wróżki,to jedno zdanie zapamiętałam na całe życie: Negatywne fluidy i myśli ściągają złą karmę.
I powiem Ci sprawdza sie w 100%

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry