reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja już po wizycie dziś 6dc,biore ostatnia tabletke clo od jutra puregon 50,sa dwa pechole na prawym i lewym po jednym 10mm endo 4.
Bardzo dziwnie podchodzę do tej iui,sama siebie nie poznaje,nadzieja i wiara jest ale bez wiekszego entuzjazmu.Co ma być to bedzie,pozdrawiam i całuje wszystkie :)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

M26 super wiadomosci:-*

Katharina mam nadzieje ze szybko wrocisz do sil!!!

I wogole wszystkie pozdrawiam :-*

Ciesze się, że idzie ku lepszemu Kath
Życzę Wam wszystkim miłego dnia :)

mi się dłuży to czekanie, dwa dni do badania krwi, czy 9 dni po iui to nie za szybko na betahcg?

Witam, ja wczoraj miałam zabieg. Bolał mnie brzuch po nim, później przeszło. Mam teraz brać duphaston od jutra i jak skończę to czekać na okres. Wydaje mi się, że to strasznie długo muszę czekać. Wolałabym iść i zrobić badanie wcześniej, a tak to dwa tygodnie będę myśleć.

reklama
Do góry