reklama
kredka82
Fanka BB :)
No niestety te ceny sa wywalone w kosmos... juz nie mowiac ze ja jeszcze dokladam do tego samolot, parking, wynajecie auta w pl... ehhh masakra... mam nadzieje ze jak w pazdzierniku mi wytna tego polipa to w listopadzie pojedziemy na pierwsza wizyte ew zabierzemy leki itd bo dla mnie listopad i grudzien to dobre miesiace zarobkowo i szkoda by mi bylo odpuscic bo musze myslac racjonalnie i tak szczerze to 2 miesiace nie robia mi roznicy. I bysmy w styczniu zaczeli wszystko... dobrze ze ten czas tak szybko leci bo bym zwariowala...
Beti ja mysle ze w Twoim przypadku iui jak najbardziej!:-*
Beti ja mysle ze w Twoim przypadku iui jak najbardziej!:-*
kredka82
Madziu a jak myslisz co oni zrobia ze mna i lekami skoro ja bede za granica?
Musze sie dowiedziec czy jakiekolwiek leki moge tutaj kupic. Bo tu jest taki program ze chyba 130euro mozna mniesiecznie wydac na lekarstwa a reszte pokrywa panstwo ale nie wiem czy w to sie wliczaja leki do in vitro
Musze sie dowiedziec czy jakiekolwiek leki moge tutaj kupic. Bo tu jest taki program ze chyba 130euro mozna mniesiecznie wydac na lekarstwa a reszte pokrywa panstwo ale nie wiem czy w to sie wliczaja leki do in vitro
Witam, ja tak na chwilkę tylko. Po weselu jakoś żyję ale jestem bardzo zmęczona. Boję się jak to będzie jutro z tym zabiegiem.
ewikewik spontan był tak asekuracyjnie więc zobaczymy co z tego wyjdzie ale nie nastawiam się bardzo na to że wyjdzie. Coraz częściej myślę, że nigdy mi się nie uda.
A teraz idę już spać a jutro dam znać jak było
Dobrej nocy wszystkim
ewikewik spontan był tak asekuracyjnie więc zobaczymy co z tego wyjdzie ale nie nastawiam się bardzo na to że wyjdzie. Coraz częściej myślę, że nigdy mi się nie uda.
A teraz idę już spać a jutro dam znać jak było
Dobrej nocy wszystkim
M26
Lazurytka trzymam kciuki!
Idę Kobietki żebrac pod gabinet bo coś mnie wszystko łamie w kościach i gardło tylko płyny przyjmuje:/ a u mnie już od rana rejestracji nie ma .
Beti kiedy podgląd?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Beti kiedy podgląd?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
G
gość_forum
Gość
reklama
Podziel się: