reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No niestety te ceny sa wywalone w kosmos... juz nie mowiac ze ja jeszcze dokladam do tego samolot, parking, wynajecie auta w pl... ehhh masakra... mam nadzieje ze jak w pazdzierniku mi wytna tego polipa to w listopadzie pojedziemy na pierwsza wizyte ew zabierzemy leki itd bo dla mnie listopad i grudzien to dobre miesiace zarobkowo i szkoda by mi bylo odpuscic bo musze myslac racjonalnie i tak szczerze to 2 miesiace nie robia mi roznicy. I bysmy w styczniu zaczeli wszystko... dobrze ze ten czas tak szybko leci bo bym zwariowala...

Beti ja mysle ze w Twoim przypadku iui jak najbardziej!:-*

Madziu a jak myslisz co oni zrobia ze mna i lekami skoro ja bede za granica?
Musze sie dowiedziec czy jakiekolwiek leki moge tutaj kupic. Bo tu jest taki program ze chyba 130euro mozna mniesiecznie wydac na lekarstwa a reszte pokrywa panstwo ale nie wiem czy w to sie wliczaja leki do in vitro

Witam, ja tak na chwilkę tylko. Po weselu jakoś żyję ale jestem bardzo zmęczona. Boję się jak to będzie jutro z tym zabiegiem.
ewikewik spontan był tak asekuracyjnie więc zobaczymy co z tego wyjdzie ;) ale nie nastawiam się bardzo na to że wyjdzie. Coraz częściej myślę, że nigdy mi się nie uda.
A teraz idę już spać a jutro dam znać jak było
Dobrej nocy wszystkim :)

Idę Kobietki żebrac pod gabinet bo coś mnie wszystko łamie w kościach i gardło tylko płyny przyjmuje:/ a u mnie już od rana rejestracji nie ma .
Beti kiedy podgląd?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry