reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć dziewczyny...
Ewikewik co do M ja mam dokładnie tak samo jak Ty....
Katharina mam nadzieję, że lepiej już się czujesz.
Lazurytka trzymam kciuki.
Vadera gratuluje serducha.
A co do mnie, to jutro mam monitoring i strasznie się boję czy będzie pęcherzyk albo żebym nie została przestymulowana :( biorę clo 3x1. Rano robiłam badania na to kardiolipine IgG i kwas foliowy. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze... jak by mi się poszczęściło to może w czwartek była by iui. Trzymajcie kciuki w każdym razie.

reklama
Nouvelle ja dostalam hiperki bo nic na mnie nie dziala. A jak podzialalo to nie chcialo sie zatrzymac. Z calego serca nie zycze ci tego co ja przechodzilam. Ale ja mialam clo 4x1 na dzien i 15 zastrzykow m.in.menopuru. zobaczysz bedzie dobrze...
A ja czuje sie juz dzis troche lepiej...jestem po wizycie i plyn w brzuchu nadal jest i ciezko mi sie oddycha ale jajniki troszke mniejsze...jeszcze dostalam 10 zastrzykow clexane i powiem wam szczerze dziewczyny ze mam juz na zastrzyki odruch wymiotny...

Nouvelle:&&&&&
Betti:&&&&&
Lazurytka:&&&&&
Katharino: Jakiś odzew?

Ja oczywiście jak się nic nie dzieje to spokój prawie tantryczny. Ciekawe czy jak raz przed wizytą pojutrze też tak będzie:D
Kiedyś kobiety nie miały żadnych badań, usg... Po prostu zachodziły w ciążę i rodziły. Mało chyba, która od pierwszego dnia wyliczała sobie w głowie co może pójść nie tak. Dzięki nauce w ogóle mam szansę to przeżywać, więc oczywiście jej nie neguję. Stwierdzam tylko, że dziś "za dużo" wiemy :)

Marzen, trzymaj się, zdrówka życzę!
Beti, zobaczymy co tam wyhodowałaś :) Bądźmy dobrej myśli :) &&&&
Dziewczyny, za wasze wizyty też &&&&
Katharina, dobrze, że dochodzisz do siebie.

Pozdrawiam :)

Kciuki za dzisiejsze wizyty.

Katharina - dobrze że powoli dochodzisz do siebie. :-) :-) :-)

Vadera - dzisiejsze możliwości to niestety tak jak mówisz nie tylko plusy, ale również minusy. Wiem sama po sobie. Za często chodziłam ma usg w ciąży, zawsze wyszłam z jakimś wymyslonym problemem, chociaż lekarz nie widział nic niepokojącego. A przede wszystkim wtedy powinni odciąć mi Internet, bo zawsze znalazłam coś głupiego!!!

Aniko, Madziu - uściski dla Was.

Kamisiu - odwiedzasz nas jeszcze? Jak się czujesz?

Beti &&&
Właśnie wróciłam z szybkiego usg, Dzieć ma 2,5 cm serduszko bije 180/min :)
Pytałam lekarz o usg genetyczne, to powiedział że on preferuję w 13 tyg i za tydzień da mi skierowanie na test pappa żeby wyniki były już na usg. Robiliście ten test? I w którym tyg miałyście usg gen?

M26: serce jak młoteczek. Rośnie jak na drożdżach :) Co do badań to ja jeszcze nie wiem o czym mówisz. Jeszcze wiele nauki przede mną.
Ech żyję nadal nadzieją wizyt chociaż co dwa tyg. Chociaż nie martwię się, że środa za chwilę:)

M26, zapewne na badaniach prenatalnych poznasz płeć swojego Dziecia ;) Serducho jak dzwon :)Super.
Kochana, jedz migdały i imbir na te mdłości. A rano przed wstaniem z łóżka wypij wodę z cytryną. Żebyś nie wstawała z pustym żołądkiem.

reklama
M26, piękne wiesci:) ja robiłam usg prenatalne i od jego wyniku uzalezniałam robienie testu pappa. wyszło dobrze, więc nie zawracałm sobie nim głowy. zreszta to tylko 5% dodatkowej wiedzy no i w głownej mierze statystyka.
rosnij zdrowo :)

Do góry