reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć dziewczyny...
Ewikewik co do M ja mam dokładnie tak samo jak Ty....
Katharina mam nadzieję, że lepiej już się czujesz.
Lazurytka trzymam kciuki.
Vadera gratuluje serducha.
A co do mnie, to jutro mam monitoring i strasznie się boję czy będzie pęcherzyk albo żebym nie została przestymulowana :( biorę clo 3x1. Rano robiłam badania na to kardiolipine IgG i kwas foliowy. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze... jak by mi się poszczęściło to może w czwartek była by iui. Trzymajcie kciuki w każdym razie.

reklama
Nouvelle ja dostalam hiperki bo nic na mnie nie dziala. A jak podzialalo to nie chcialo sie zatrzymac. Z calego serca nie zycze ci tego co ja przechodzilam. Ale ja mialam clo 4x1 na dzien i 15 zastrzykow m.in.menopuru. zobaczysz bedzie dobrze...
A ja czuje sie juz dzis troche lepiej...jestem po wizycie i plyn w brzuchu nadal jest i ciezko mi sie oddycha ale jajniki troszke mniejsze...jeszcze dostalam 10 zastrzykow clexane i powiem wam szczerze dziewczyny ze mam juz na zastrzyki odruch wymiotny...

Nouvelle:&&&&&
Betti:&&&&&
Lazurytka:&&&&&
Katharino: Jakiś odzew?

Ja oczywiście jak się nic nie dzieje to spokój prawie tantryczny. Ciekawe czy jak raz przed wizytą pojutrze też tak będzie:D
Kiedyś kobiety nie miały żadnych badań, usg... Po prostu zachodziły w ciążę i rodziły. Mało chyba, która od pierwszego dnia wyliczała sobie w głowie co może pójść nie tak. Dzięki nauce w ogóle mam szansę to przeżywać, więc oczywiście jej nie neguję. Stwierdzam tylko, że dziś "za dużo" wiemy :)

Marzen, trzymaj się, zdrówka życzę!
Beti, zobaczymy co tam wyhodowałaś :) Bądźmy dobrej myśli :) &&&&
Dziewczyny, za wasze wizyty też &&&&
Katharina, dobrze, że dochodzisz do siebie.

Pozdrawiam :)

Kciuki za dzisiejsze wizyty.

Katharina - dobrze że powoli dochodzisz do siebie. :-) :-) :-)

Vadera - dzisiejsze możliwości to niestety tak jak mówisz nie tylko plusy, ale również minusy. Wiem sama po sobie. Za często chodziłam ma usg w ciąży, zawsze wyszłam z jakimś wymyslonym problemem, chociaż lekarz nie widział nic niepokojącego. A przede wszystkim wtedy powinni odciąć mi Internet, bo zawsze znalazłam coś głupiego!!!

Aniko, Madziu - uściski dla Was.

Kamisiu - odwiedzasz nas jeszcze? Jak się czujesz?

Beti &&&
Właśnie wróciłam z szybkiego usg, Dzieć ma 2,5 cm serduszko bije 180/min :)
Pytałam lekarz o usg genetyczne, to powiedział że on preferuję w 13 tyg i za tydzień da mi skierowanie na test pappa żeby wyniki były już na usg. Robiliście ten test? I w którym tyg miałyście usg gen?

M26: serce jak młoteczek. Rośnie jak na drożdżach :) Co do badań to ja jeszcze nie wiem o czym mówisz. Jeszcze wiele nauki przede mną.
Ech żyję nadal nadzieją wizyt chociaż co dwa tyg. Chociaż nie martwię się, że środa za chwilę:)

M26, zapewne na badaniach prenatalnych poznasz płeć swojego Dziecia ;) Serducho jak dzwon :)Super.
Kochana, jedz migdały i imbir na te mdłości. A rano przed wstaniem z łóżka wypij wodę z cytryną. Żebyś nie wstawała z pustym żołądkiem.

reklama
M26, piękne wiesci:) ja robiłam usg prenatalne i od jego wyniku uzalezniałam robienie testu pappa. wyszło dobrze, więc nie zawracałm sobie nim głowy. zreszta to tylko 5% dodatkowej wiedzy no i w głownej mierze statystyka.
rosnij zdrowo :)

Do góry