reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Lazurytka, ja nic od początku nie czułam, prócz tego ze po tej luteinie mi nie dobrze i wymiotuję czasem...

badanie u mnie koło domu, 30 pln

No mnie się też tak wydawało, że nie powinniśmy przy pierwszej iui gin tak samo nam kazał się przytulać przed ale że się wtedy pokłóciliśmy to z przytulania nici wyszły. Gin mówi, że on do iui nie potrzebuje nie wiadomo ile plemniorów ważne żeby były dobrej jakości a po 2- 3 dniowej abstynencji przed iui M pozbędzie się starych a po za tym nie wszystko od razu idzie ;) wiem, że to co napisałam jest bez składni ale mam nadzieję, że zrozumiecie o co chodzi. Gin mówi, że mogą jajca wyjść już w nocy i muszę być zalana przed iui i po:laugh2:

My zaszaleliśmy w niedzielę a w poniedziałek zabieg więc też nie wiem czy dobrze. Zobaczymy okaże się za dwa tygodnie jak przyjdzie @ (chociaż wolałabym żeby nie)

No to widzę że ceny różnie. Jeszcze przemyślę czy iść czy nie bo do lekarza już raczej nie dane mi będzie pójść bo zaczynam prace i nie dadzą mi wolnego. Dzięki za ceny ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry