reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
MagdaM33: które leki Cię najwięcej kosztują?

teraz biorę już tylko Lutinus i Luteinę pod język. oczywiście Lutinus dobija, opakowanie 21 tabl kosztuje 145 zł a ja biorę 8 tabl dziennie co oznacza że opakowanie wystarcza mi na 2 i pół dnia. do tego luteina czyli wychodzi mi na leki ok 500 zł na tydzień.

Madziu a jak myslisz co oni zrobia ze mna i lekami skoro ja bede za granica?

kredko przykro mi ale nie mam pojęcia, wogóle się nie orientuję

Beti &&&
Właśnie wróciłam z szybkiego usg, Dzieć ma 2,5 cm serduszko bije 180/min :)
Pytałam lekarz o usg genetyczne, to powiedział że on preferuję w 13 tyg i za tydzień da mi skierowanie na test pappa żeby wyniki były już na usg. Robiliście ten test? I w którym tyg miałyście usg gen?

M26 ja nie wiem jak u ciebie i gdzie bedziesz robiła badanie ale ja musiałam się zarejestrować na konkretną godzinę i termin wyznaczała mi pielęgniarka w poradni na podstawie daty ostatniej @. ja będę miała badanie w 13 tc i będę robiła też test pappa

pozdrawiam wszystkie :-D

I u mnie tak, jakoś spokojna jestem i nawet pozytywnie do tego wszystkiego podchodzę tym razem... Kwas foliowy mam na poziomie 20, norma 18,7 ;) więc super, no i to co najważniejsze są dwa pęcherzyki, na prawym jajniku 20mm i na lewym 19,5 a endometrium 8,5 więc wydaje mi się też spoko ;) Jutro wieczorem mam wziąć ovitrelle w czwartek wieczorem przytulanko i w piątek rano drugie podejście do iui. Mam nadzieję, że tym razem się uda.

Ciesze się, że idzie ku lepszemu Kath
Życzę Wam wszystkim miłego dnia :)

mi się dłuży to czekanie, dwa dni do badania krwi, czy 9 dni po iui to nie za szybko na betahcg?

moze byc wczesnie, no chyba, że iui było na pęknietych pęcherzykach? jesli zarodek zakopał się pozniej, to moze nie być jeszcze widoczna bhcg w krwi.

Nouvelle Lazurytka, trzymam kciuki
Nou Wam się pozwalają przytulać przed iui? my co najmniej 2 dni mieliśmy się nie przytulać..

Anika miałam na pękniętych, myślę że jak wyjdzie negatywnie to będzie pewne, że się nie udało, a jak pozytywnie, to wszystko się może zdarzyć, w piątek mam wizytę to się dopytam

Nou w sumie to my przed iui mielismy zakaz przytulania i to kategoryczny. Tylko kazali nam 4 godz po iui. Przecież plemniki trzeba oddac do pojemniczka a nasienie tez musi sie odbudować

reklama
Ja jakoś od wczoraj nic nie czuję. Jeszcze w niedziele rano czułam lekkie kłucie z prawej i lewej strony, a dzisiaj nic. Nie wiem czy to dobrze czy źle. Jakoś się nie nastawiam bardzo.
A wiecie ile kosztuje takie badanie bety jakbym chciała zrobić prywatnie??

Do góry