reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja zaszłam w ciążę po pierwszej inseminacji :-) :) Zabieg (w tzw. pakiecie) miałam robiony w marcu w Mediconcept we Wrocławiu. A teraz jestem w 9 tygodniu ciąży, jesteśmy przeszczęśliwi :-) :) Trzymam za Was kciuki! Jeżeli macie jakieś pytania, to chętnie odpowiem.

U mnie stwierdzony niedrożny jajowód (hsg), poza tym wyniki dobre, u partnera też. Staralimy się rok czasu zanim zdecdowaliśmy się na inseminację. Może to nie jest bardzo długi okres, ale z uwagi na to, że mam 34 lata nie chieliśmy dłużej czekać. W międzyczasie odwiedziliśmy kilku lekarzy, prawie zdecydowaliśmy się na diagnostykę laparoskopową, ale ostateczne pomogła inseminacja, a mielśmy już w planach dwie następne i in vitro we wrześniu, bo nie bardzo wierzyliśmy, że się uda (podobno tylko co dziesiatej parze sie udaje). Ale jak widac da sie :-)

Dziewczyny ja progesteron mialam turbo niski nawet w ciazy... Anika tez.. i?
Niektorych taki urok..

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

no właśnie :) my z Niebajką nie szalałysmy z progesteronem nawet w ciąży, a obstawione byłysmy. taki urok...

Niebajko, zła jestem, mogłam zmierzyć jeszcze rozmiar mniejsze spodnie, bo te nawet po praniu spadają mi z tyłka i za chwilę chyba naprawdę szelki kupię :D

Korzystajcie z Sarenką ze słonca :*

dziś cos brzuch mnie pobolewa :/

MAgda, jakie adaptery masz na mysli?

ooola fajnie, że ci się udało. Mam nadzieje, że nam wszystkim wciąż starającym też w końcu się uda... :oo2:

reklama
Nou ja o nim slyszalam i spytalam lekarke. Powiedziala ze to taki wspomagacz jak inofolik czy inofem i biorac juz go nie zdecydowalam sie na ovarin

Do góry