reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No mi właśnie dziś gin powiedział, że ten kwas foliowy powinnam mieć powyżej 15 a ja mam 6 :( Od jakiś 2 tygodni biorę razem z M po dwie tabletki dziennie kwasu foliowego na receptę (5mg x 2). A teraz mam brać jedną tabletkę i jedną tego Ovarinu, że niby jajco powinno być lepsze.

reklama
anika adapter do pasów samochodowych dla ciężarnej. tak to się nazywa. powoduje utrzymanie dolnego pasa bezpieczeństwa poniżej brzucha. ja zamówiłam ten Link do: Adapter pasów dla kobiet w ciąży protection oflife

anika i Niebajka naprawdę miałyście niski progesteron? ja przy dawce 8 tabletek dziennie Lutinusu dopochwowo i 9 tbl dziennie luteiny pod język wczoraj miałam 52,3. jest on prawidłowy na tym etapie, ale przy tej dawce leków powinien być wyższy żeby można zacząć z niego schodzić, a tu klop i dalej będę go przyjmowała.

dziewczyny jaką ja mam dziś ochotę na kawę. nie piję od blisko 3 mcy

Ogłoszenie parafialne: JEST SERCE! I bije <3
Lekarza jednak muszę zmienić. Dziś dopiero skończyłam opłacony program i dowiedziałam się ile kosztuje wizyta "ciążowa" prywatnie. Najnormalniej w świecie, biorąc pod uwagę, że zapisał mnie znów na za tydzień (l4 też na tydzień żebym się nie zastanawiała), mnie nie stać już:( Z badaniami standardowymi jakie zlecił to 317 zł... No chyba, że wszędzie takie ceny? (!!!)
Nadal też leki w dawkach lutinus 3x2, luteina 4x2, estrofem 3x2 i kwas 1x1. No jakby człowiek wygrał te 40 baniek w totka... Ostatnio i tak mieszkałam lutinus z luteiną dopochwową a wynik 75. Od dziś przerzucam się na luteinę zupełnie. Refundowana bez laski:/
Także ponawiam pytanie do wrocławianek: kogoś polecicie?

Czy ja dzis mowilam ze mnie nie boli nic? Boze pokaralo mnie :):):) od jakichs 4godz zwijam sie z bolu...boli mnie wszystko w brzuchu...promieniuje z tylu na nerki...mam wzdecie a kiedy gazy sie uwalniaja ( sorki za tak szczegolowy opis) to czuje skret jajnikow w gardle...tak boli...

reklama
Do góry