reklama
katharina203
Fanka BB :)
Dziewczyny nic nie poleci. Jajka na 100% nie pekly. Nic nie czulam. Nic mnie nie bolaly. Przy poprzedniej iui obudzil mnie w nocy bol. Tym razem nic. No trudno przynajmniej 2 tyg sobie w domu poleze i odpoczne od roboty
zuzik85
Witam!
No,no to maj dziewczyny będzie wasz
Katharina, wystarczy, że jeden żołnierzyk z tej armii będzie na tyle odważny, że dopadnie komóreczkę. &&&&&&&
Czekamy teraz na piękną betę. A nie kazali ci przyjść sprawdzić czy pęcherzyki pękły???? Żeby znowu jakaś torbiel nie urosła...
No,no to maj dziewczyny będzie wasz
Katharina, wystarczy, że jeden żołnierzyk z tej armii będzie na tyle odważny, że dopadnie komóreczkę. &&&&&&&
Czekamy teraz na piękną betę. A nie kazali ci przyjść sprawdzić czy pęcherzyki pękły???? Żeby znowu jakaś torbiel nie urosła...
zuzik85
To boli jajnik nie moment pęknięcia... nie zawsze się to czujeDziewczyny nic nie poleci. Jajka na 100% nie pekly. Nic nie czulam. Nic mnie nie bolaly. Przy poprzedniej iui obudzil mnie w nocy bol. Tym razem nic. No trudno przynajmniej 2 tyg sobie w domu poleze i odpoczne od roboty
katharina203
Ja niestety nie czuje nic...zadnego bolu...w piątek mam sprawdzic czy kom pekly...ale ja juz wiem ze nie...
MagdaM33
co do adapterów, to koleżanki polecają BeSafe Adapter. takie też widziałam na warsztatach i dosyć dobrze się prezentowały
no tylko że on pasuje tylko jak się w spodniach jeździ, bo spódnica odpada zdecydowałam się na ten drugi. teraz chciałabym znaleźć używany bo cena spora, ale jak nie znajdę to bierę co dają
Jestem po. Endometrium 20mm. Dwa jajca ktore mialy 21cm wczorej i dzis jeszcze dobily ( slowa lekarki). Wstrzykneli mi 700 mln zolnierzykow. Maz sie spisal. Tylko ja jestem taka nie udana. A teraz Martwie sie ze nie peknie nawet jeden pecherzyk.
katharina podziwiam cię. nie byłabym w stanie funkcjonować tak jak ty. z tyloma pesymistycznymi myślami na każdym kroku i każdego dnia w każdej sekundzie. to musi być bardzo ciężkie. nie myślałaś o wsparciu psychologa? jesteś młodą dziewczyną ratuj się.
MAJ
Beti - stymulacja do iui
5- Nouvelle- wizyta
5- Vadera- wizyta serduszkowa
9- Lazurytka- zabieg
11- Anika - wizyta
12-Nouvelle - wizyta
17- M26- wizyta
Marzen- wizyta
CZERWIEC
Ewik- hsg
Pyreczka - laparoskopia
Kredka- ivf - start
Lumio, Pyreczko czekamy na Was
Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać
Beti - stymulacja do iui
5- Nouvelle- wizyta
5- Vadera- wizyta serduszkowa
9- Lazurytka- zabieg
11- Anika - wizyta
12-Nouvelle - wizyta
17- M26- wizyta
Marzen- wizyta
CZERWIEC
Ewik- hsg
Pyreczka - laparoskopia
Kredka- ivf - start
Lumio, Pyreczko czekamy na Was
Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać
Ostatnia edycja:
reklama
Katrharina spokojnie ja w życiu nic nie czułam przy owulacji i nigdy nie mam zielonego pojęcia czy już była... nawet przy pierwszym iui myślałam, że coś się pojawi a tu nic nawet gin był zaskoczony, że "żadnych fajerwerków nie czułam jak jajo czło". Także głowa do góry.
Ja za to jestem już po wizycie i w sumie się cieszę, ale z drugiej strony jestem pełna obaw. Bo... generalnie działamy i w przyszłym tygodniu będzie iui. Dostałam recepty i mam brać tym razem clo od dzisiaj do 8dc i we wtorek monitoring. Zakładam, że jeśli wszystko pójdzie dobrze to w czwartek za tydzień będzie iui. Problem jednak jest z tym kwasem foliowym i homocysteiną bo gin mówi, że mam problem z przyswajaniem witamin i mam przejść na dietę bezglutenową. Mam brać też ten kwas foliowy i jakiś lek, po którym super się wchłania ten kwas. Bardziej jednak martwi mnie to, że mam jeszcze zrobić badanie na p/c p. kardiolipinie IgG. Mówił coś o mutacji MTHFR... i tego się boję no nie wiem za bardzo co to oznacza...
Ja za to jestem już po wizycie i w sumie się cieszę, ale z drugiej strony jestem pełna obaw. Bo... generalnie działamy i w przyszłym tygodniu będzie iui. Dostałam recepty i mam brać tym razem clo od dzisiaj do 8dc i we wtorek monitoring. Zakładam, że jeśli wszystko pójdzie dobrze to w czwartek za tydzień będzie iui. Problem jednak jest z tym kwasem foliowym i homocysteiną bo gin mówi, że mam problem z przyswajaniem witamin i mam przejść na dietę bezglutenową. Mam brać też ten kwas foliowy i jakiś lek, po którym super się wchłania ten kwas. Bardziej jednak martwi mnie to, że mam jeszcze zrobić badanie na p/c p. kardiolipinie IgG. Mówił coś o mutacji MTHFR... i tego się boję no nie wiem za bardzo co to oznacza...
Ostatnia edycja:
Podziel się: