reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
aniko a co ja tam robię??

dziewczyny cieszę się że ruszacie i za wszystkie trzymam mocne kciuki:-) :)

reklama
mam pytanie do naszych mamusiek czy w ciąży używałyście adaptera do pasów w samochodzie, może nawet któraś z was chciałaby odsprzedać, albo wypożyczyć za opłatą?

Magdo, ja się właśnie nad tymi pasami zastanawiam - robię rozeznanie:) jak tam u CIebie? zaraz koniec I trymestru!:) ale się cieszę!!!! brzuszek się pojawia? ściskam CIę mocno :*

Beti, co nic nie piszesz, że startujesz? kciuków od dziś nie puszczam!

KAtharino, Luzarytka, nie pozostaje Wam nic innego, jak zaufać lekarzom. Pęcherzyki rosną około 2mm na dobę, pekają przy 21-26mm.

Madzia, ja też nie używałam. Jak emek prowadził, to tą część poziomą zaciągałam na kolano i nie uciskała mi brzuszka.
Ale ten czas leci, brzuszki już dobrze widoczne? Eksponujecie, czy raczej szerokie bluzeczki?
Madzia, nie wyłapałam, znasz płeć maleństwa?

no właśnie nie wiem który wybrać jest wiele opinii w necie, na któryś muszę się zdecydować w końcu.

no czas leci szybko. brzuszek się pojawia i właśnie dlatego już patrzę za adapterem, bo praktycznie codziennie za kółkiem. a jutro na zakupy śmigam i jakoś opędzić trzeba do lata bo wtedy już luz z ubraniami

kurde zuzik to nerwy masz ze stali. pas zaciągnięty za kolano? boszsz przecież on nie spełniał swojej funkcji w razie W
nie płci jeszcze nie znamy, chyba za wcześnie?

Wkoncu jestem, mój Dzieć nie chce się zlitować nad de mną. Mdłości mnie nie opuszczają.
Katharina trzymam kciuki za ekstra pęchole.
Nouvelle nie możesz aż tak się stresować. Trzymam kciuki za wizytę.
Madziu ja też się zastanawiam nad tym adapterem,bo sporo jeżdżę autem. U mnie wczoraj skończyłam już 8 tydzień, ale ten czas leci. Między nami 2-3 tyg tylko.

reklama
Do góry