reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko dziękuję ze pytasz, czekam na @ żeby ustalić termin. Wyjazd super :) spędziłam w lesie dwa dni i jeden w energylandii ( myślałam że wysiade w połowie na jakiejś diabelskiej maszynie :p) Drugie zdjęcie przedstawia hobby mojego M :)
1462303867-1d1mld.jpeg

1462304049-1d1mld.jpeg

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ooo, mój brat też był w energy! Ja wysiadam od samego patrzenia! Chorobę lokomocyjna mam od jazdy winda,a co dopiero przy takich atrakcjach ;)

Cieszę się, ze wypoczelas! Czekamy na Twoja @ i plan działania!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Marzen milo ze pytasz. wlasnie wrocilam od ginekologa. Mam na lewym i prawym jajniku po 1 pecherzyku po 21mm i oprocz tego ok 40 malych pecherzykow :):):) (to zwz z pco i te sie nie licza). Endometrium 17mm. Wzielam ovetrille na pekniecie i jutro mam iui o 21. Ostatnia. Pewnie i tak nie skuteczna ale jak juz cos wychodowalam to szkoda by bylo nie podejsc

Nieskuteczna przy takich pęcherzykach? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Luzowanie majtasów musi przynieść skutek, tylko więcej optymizmu Katherina!

Katharina:Kciuki tak moooooocno! Jaka nieskuteczna przy takich dzielnych kuleczkach!?! Tylko nie rób testów od trzy dni po:p
Ja jeszcze 1,5 dnia do wizyty. Do tej pory nerwówka była zawsze na noc przed wizytą. Tym razem od trzech dni spać nie mogę... Generalnie nie lubię jak czas za szybko mija, ale już chcę czwartek wieczór...

Wiecie czego sie boje...ovitrelle mialam podane 24h przed iui...i boje sie ze to za malo czasu...ze iui powinna byc pozniej ( chociaz to i tak bedzie 19dc)

Katharina trzymam kciuki&&&&&
Ja mialam zawsze wieczorem ovitrelle i rano iui wiec masz duuuuzo czasu i jak to dziewczyny naposaly luzuj majty bo wiesz ze jest duza szansa ze sie uda!!!!!!!!!!!!!

reklama
Katharina - kciuki za udaną IUI, pęcherzyki super :-) :-) :-) jeżeli IUI masz 24h po zastrzyku to pęcherzyki mają czas podrosnac jeszcze ok 2mm. Czyli będą mieć po 23mm. To jest dobry czas na pękanie, później mogło by być za późno. Myślę że lekarz wie co robi.

Do góry