reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzień dobry
Ja mam mieć zastrzyk w piątek a inseminację w poniedziałek i nie wiem czy to dobrze, bo ostatnio miałam jeden dzień po zastrzyku zabieg. Poza tym boję się że to będzie trochę późno bo to 18 dc a w poniedziałek na wizycie lekarz powiedział że pęcherzyki mają 18 mm.

reklama
Ja już po tym wszystkim to myślę nad tym czy by może nie zmienić lekarza. Bo jak tak siedzę i czytam to myślę, że on jakoś nie podchodzi do tego dobrze. Zobaczymy jak to będzie teraz, ale myślę że już nie będę więcej próbować.

Katherina plemniory się zaczają w jajowodach i dopadną jajca. Mają na to 2-3 doby. Więc kiedy by nie było pękniecie jajca się nie uchowają :)
Lazurytka może potrzebujesz się zresetować przez jakiś czas (poluzować majtasy)? Odpocząć psychicznie, może przez lato, poukładać sobie w głowie różne rzeczy a potem spiąć poślady i działać dalej?

Z jednej strony chciałabym to wszystko rzucić i nie zajmować się tym, a z drugiej nie potrafię nie myśleć. Pojechałabym na wakacje ale mąż nie dostanie urlopu i w kwestii finansów też kiepsko.

reklama
Też mam ochotę wszystko rzucić i uciec jak najdalej... :( już mam na prawdę dość ale niestety nie da się tak... wczoraj cały dzień przeryczałam... jutro mam wizytę rano o 7:30 u mojego gina, strasznie się stresuje co powie.... chciałabym żebyśmy spróbowali drugiej iui w przyszłym tygodniu... :( tak strasznie chciałabym żeby w końcu się udało...

Trzymam za Was wszystkie kciuki... :*

Do góry