reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Katharina nie obraz sie ale w calej tej sytuacji najbardziej winny jest Twoj m...
Bo to on powinien Cie przed tymi krowami bronic i nie pozwolic na takie traktowanie!!!

Milego weekendu wszystkim :-) :-* i buziaki dla maluszkow:-* :-*

Cześć dziewczyny jak Wam mija długi weekend? Ja nadal czekam na @, znając moje głupie szczęście to 5 maja będę w samym środku i nici z monitoringu ale w sumie może i lepiej bo będę mogła leki do stymulacji wziąć. Szczerze mówiąc to trochę się martwię czemu tak jest bo przez ostatnie 2,5 roku to moje cykle były 26-27 maks czasem nawet krótsze, a dziś mija 30 dc. Może to od tych witamin, które zaczęłam przyjmować... boje się, że znów coś mi się poprzestawiało nie tak jak trzeba...

reklama
Do góry