reklama
katharina203
Fanka BB :)
No ja nie glosowalam na nich wiec nic sobie nie mam do zarzucenia...tylko zal mi ze tyle polakow to debile...
Ja też na nich nie głosowałam bo wiedziałam, że tak będzie. Katharina ja też mam kredyt chyba jak każdy dziś i wiem, że mnie nie stać na in vitro więc w inseminacji jedyna nadzieja. Jak się nie uda to chyba umrę... ;( Dali 500 + żeby znów największa bida i patologia poszła na nich za 3 lata zagłosować. Niby, że wspierają rodziny a co z wsparciem dla tych którzy pragną swojej rodziny...? Szkoda gadać...
MagdaM33
bardzo niewiele osób przyznaje się do głosowania na pis. pewnie dlatego że w rzeczywistości pis nie wygrało porażającą przewagą głosów. wygrali bo Polacy ignorują politykę i albo nie poszli wcale do wyborów albo zagłosowali na ugrupowania które nie miały najmniejszych szans na wejście do parlamentu.
a najgorsze jest to że to nie był wypadek przy pracy. w kolejnych wyborach też wygrają...
a najgorsze jest to że to nie był wypadek przy pracy. w kolejnych wyborach też wygrają...
katharina203
A ja sie modle o to zeby zostali odwolani przez ludzi...jak zostana wybrani jeszcze raz to wracam do holandii...
vadera
Zanim zaczną majstrować jakąś kolejną ustawę o in-vitro powinni odwiedzić placówki się tym zajmujące. Zobaczyć tysiące zdesperowanych ludzi. Zobaczyć pary, które pobrały kredyty, nie wiedząc jak je spłacą, tylko dla tego jednego celu. Którym nie jest wyjazd na Majorkę. I ok, są adopcje. Skoro mam, dzięki nowoczesnej medycynie, szansę na własne dziecko, noszone pod moim sercem, to jakim prawem mi to ktoś zabiera?
I jeśli jest prawdą to co piszecie o tych 3 dniach to tym bardziej się modlę o ten raz, teraz... Ja miałam podawaną blastocystę i temu zawdzięczam obecny sukces:/
I jeśli jest prawdą to co piszecie o tych 3 dniach to tym bardziej się modlę o ten raz, teraz... Ja miałam podawaną blastocystę i temu zawdzięczam obecny sukces:/
To akurat prawda, że mało kto teraz się przyznaje do głosowania na nich. Choć znam dużo osób i to młodych, które to zrobiły... ale one nigdy nie miały problemu z zajściem w ciąże i mnożą się na potęgę. A tym co nie mogą to proponują adopcję, nie rozumiejąc kompletnie, że człowiek chce swoje... a nie cudze... że chcę męczyć się przez 9 miesięcy ze wszystkimi nieprzyjemnymi dolegliwościami ciążowymi choć raz... że gdy będę patrzyć na dziecko to będę w nim widzieć cząstkę siebie i mojego ukochanego... ;( Wszystkim tym co są za pisem i tymi regulacjami dot. In vitro zaproponowałabym odebranie dzieci i wyobrażenie sobie świata bez nich... ciekawe co wtedy by powiedzieli...
kredka82
Dziewczyny dla mnie pis to porazka i oni w kilka miesiecy zniszczyli to co ludzie budowali latami. Cala europa sie z polski smieje bo taka jest prawda!
I wstyd mi za polakow ze tak zddcydowali... a pretensje do siebie moga miec Ci co nie poszli glosowac.
Powiem Wam ze jak na prawde myslalam zeby wrocic do pl za 1-2 lata to teraz nie wiem czy to na sens.
No i oczywiscie decyzje na ivf w czechach uwazam za swietna:-) przynajmniej zaden kretyn co nie ma o tym pojecia nie bedzie moimi jajeczkami rzadzil!!!! A jak sie wkurwie to zmienie obywatelstwo;-)
I wstyd mi za polakow ze tak zddcydowali... a pretensje do siebie moga miec Ci co nie poszli glosowac.
Powiem Wam ze jak na prawde myslalam zeby wrocic do pl za 1-2 lata to teraz nie wiem czy to na sens.
No i oczywiscie decyzje na ivf w czechach uwazam za swietna:-) przynajmniej zaden kretyn co nie ma o tym pojecia nie bedzie moimi jajeczkami rzadzil!!!! A jak sie wkurwie to zmienie obywatelstwo;-)
zuzik85
Witam!
"Stara gwardio" gdzie się podziewacie dziewczyny?
Marzen, Lumio, M26, Aniko, MagdoM, Kamisiu, Pyreczko, Beti,? Co U was? Kredka melduje się systematycznie Czyżby wszystkie wyjechały na długi weekend? Jeśli tak, to życzę słonecznej pogody, ładujcie akumulatory, łapcie pozytywną energię i wracajcie z dużym pokładem optymizmu, jeszcze większymi siłami do walki i głową pełną nowych pomysłów!
Buziaki od nas dla Was :****
P.S. Miejmy nadzieję, że przez te trzy lata ludzie się opamiętają i pozbawią pis władzy.
"Stara gwardio" gdzie się podziewacie dziewczyny?
Marzen, Lumio, M26, Aniko, MagdoM, Kamisiu, Pyreczko, Beti,? Co U was? Kredka melduje się systematycznie Czyżby wszystkie wyjechały na długi weekend? Jeśli tak, to życzę słonecznej pogody, ładujcie akumulatory, łapcie pozytywną energię i wracajcie z dużym pokładem optymizmu, jeszcze większymi siłami do walki i głową pełną nowych pomysłów!
Buziaki od nas dla Was :****
P.S. Miejmy nadzieję, że przez te trzy lata ludzie się opamiętają i pozbawią pis władzy.
reklama
zuzik85
Ciocie, Adaś zostawił Wam niespodziankę na grupie IUI
Podziel się: