reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam się ja i mój 1 cm Dzieć ;) słyszeliśmy serduszko. wszystko jest w najlepszym porządku. Niewiadomo skąd to krwawienie. Od 2 dni na szczęście czysto. Koniec jak narazie z wizytami w klinice tylko już u prowadzącego. Rozpisal mi wszystkie leki jak przyjmowac i kiedy odstawiac

Cudownie :) bardzo się cieszę! wierzę, że teraz już bedzie bez takich atrakcji i bedziesz się mogła cieszyć zdrową, nudną ciążą:) jak wygląda Twoja rozpiska lekó?

M26 no to suuuper :-) gratuluję serdecznie. ale fajnie, że słyszeliście serduszko my jeszcze czekamy. kurcze ja też już mam ochotę przenieść się do gin prowadzącej tylko nie wiem czy najpierw pójść do niej czy najpierw pożegnać się z kliniką.
muszę to przemyśleć.

przejscie zawsze jest trudne, tym bardziej, jak dobrze Ci u swojego lekarza z kliniki:) masz juz wynik estradiolu?
dziś pobolewa mnie brzuch, pwnie po tym intensywmym uczelnianym weekendzie :/

reklama
M26 Pozytywie zazdroszczę :) My teraz kolejno czekamy na ciałko żółte, potem serducho. O odstawieniu leków nawet na razie nie wspominam:/
Katharina jeszcze im daj troszkę szansy. Podobnoż potrafią przeca bić po 2 mm dziennie. Akurat 5 dni, środek i po 20 mm:)

A jeszcze powiedzcie mi z ciekawości, panie rozmawiające o zmianie lekarza, nie miałyście możliwości zostać u swoich obecnych lekarzy czy nie chciałyście/chcecie? Pytam, bo ja mam możliwość pozostać przy lekarzu, który w klinice prowadził mnie od podstaw (prywatnie oczywiście:/) i głęboko się nad tym zastanawiam.

M Ty we wro invimed? Mialam podobnie...po serduszku dr mnie przepedzil :) gratuluje Kochana:*:* nudnej ciąży :*

Katharina endo ładne :).&&&za pęchole!

Aniko odpoczywaj! Mloda pewnie sie rozpycha w swoim domku:) Nie martw sie odstawieniem prog. Lozysko jest juz na tyle rozwiniete, ze go nie potrzebujesz juz od dawna:)))
Wiem ze rozsadek nakazuje się nie stresować, bo nie ma powodu i szkoda córeczke niepokoic, ale serce jednak robi swoje i ten strach jest silniejszy od wszystkiego... ehh!! Znamy to!

Vadera &&&&:)

Pyreczko nie znam tego leku:|

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry