reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witam nie wiem czy mnie ktoś pamięta, byłam tu przez chwilę podczas kolejnych iui.
Mam pytanie, moja szwagierka podchodzi teraz do iui i im gin kazał oddać w domu nasienie i dopiero po godzinie przywieźć? słyszałyście żeby ktoś tak to praktykował?

Nieśmiało Was nadal podczytuję, za każdą trzymam kciuki i całym serduchem i piąstkami Alicji kibicujemy:)

no właśnie też dla mnie to było dziwne. My gnaliśmy na czerwonych światłach żeby w 15min dojechać albo na miejscu .Najgorsze jest to że oni tak jak Kredka nie mieszkaja w pl wiec samolot dojazd itd troche to kosztuje.

Tak Alicja to nasz cud!! Taka prawdziwa z KRAINY CZARÓW i tylko ludzie walczący o dziecko znają najgłębsze znaczenie tych słów. wyczekana 6lat!! I nie mogliśmy sobie wymarzyć bardziej "idealnego" dziecka Alicja ma dwójkę rodzeństwa Aniołeczków jeden to jej bliźniak. Mialam 6iui więc chyba jesteśmy w czołówce rekordzistów:) ale nam 2iui się udała więc po 5latach zobaczyliśmy światełko i walczyliśmy. Do dziś nie znamy powodu przez który nie mogliśmy sami zajść w ciąże ale to na dzień dzisiejszy dalszy temat do którego wrócimy, bo pragniemy rodzeństwa dla Ali. Wiem że iui ma słabą skuteczność ale jak widać dobre przygotowanie i podejście gin naprawdę pomaga ominąć pewną drogę plemnikom i w niektórych przypadkach jest skuteczne!

Akurat na tym forum nie muszę mówić że warto walczyć!! i nikt inny tego nie zrozumie tak dobrze jak Wy!!

Mam nadzieję ze się nie pogniewasz Kamisiu ale dla mnie jesteś jedną z najwspanialszych matek, która z miłości do dziecka wytrzymała tak wiele, tyle pięknych z Nim chwil!!

Kamisiu ściskam. Pisałam Ci, że "po" bywa różnie, i są duże wahania nastroju. To taki czas, trzeba się wypłakać, przeżyć swój żal. Ten największy, bo nieco stłumiony będzie już zawsze...

reklama
Po raz kolejny: dziękuję kobietki !! :*

Demollka nie mam na co się pogniewać,jedynie podziękować za te słowa,dziękuję !!

Ewik właśnie przechodze kolejne etapy...od spokoju,po obojętność,niecierpliwość,płacz,żal,pretensje do wszystkich o nic,a dziś doszło jakieś takie nakręcenie...

Do góry