reklama
Cześć dziewczyny, ja teraz już czekam tylko do czwartku... Nie mam już żadnych nadziei na cokolwiek. Nie wiem co zwiastuje tak niski progesteron ale na pewno nic dobrego. Powtórzyłam też kwas foliowy i troszkę podskoczył bo na 6,36 więc jest w normie ale bliżej dolnej granicy. M załatwił receptę na ten kwas foliowy i bierzemy obydwoje po 2 tabletki dziennie. A dziś generalnie mam doła... od tych wszystkich stymulacji i leków przybrałam 5kg i nie mogę się ich pozbyć w żaden sposób a na dodatek mam wrażenie, że nadal tyje... Jeszcze jakby pozytyw był tego jakiś w postaci dzidzi to by było okey a tak to nic tylko mi się płakać chce... ;(
M26
Fanka BB :)
Witam się ja i mój 1 cm Dzieć słyszeliśmy serduszko. wszystko jest w najlepszym porządku. Niewiadomo skąd to krwawienie. Od 2 dni na szczęście czysto. Koniec jak narazie z wizytami w klinice tylko już u prowadzącego. Rozpisal mi wszystkie leki jak przyjmowac i kiedy odstawiac
MagdaM33
M26 no to suuuper :-) gratuluję serdecznie. ale fajnie, że słyszeliście serduszko my jeszcze czekamy. kurcze ja też już mam ochotę przenieść się do gin prowadzącej tylko nie wiem czy najpierw pójść do niej czy najpierw pożegnać się z kliniką.
muszę to przemyśleć.
muszę to przemyśleć.
katharina203
U mnie bez szalu...10dc...endometrium 8...niby na kazdym jajniku pecherzyk ale po 8mm...
M26
I co dalej Katharina? Podwyższyła Ci dawkę? Endometrium ok, tylko niech jeszcze pęcherzyki wystrzela.
Pyreczka
M 26 SUUUUPERRR
Katharnia może jeszcze urosną Spokojnie
Dziewczyny w piatek jak byłam na monitoringu cyklu to mi Pani dr przepisała Miositogyn- teraz dopiero patrzę w opis, że to zalecane przy PCOS - ja przecież nie mam. Jak myslicie powinnam brać? Widzę, że zawiera kwas foliowy w dawce 400 mcg, wit. B12 może jednak brać? zaszkodzić chyba nie zaszkodzi...
Katharnia może jeszcze urosną Spokojnie
Dziewczyny w piatek jak byłam na monitoringu cyklu to mi Pani dr przepisała Miositogyn- teraz dopiero patrzę w opis, że to zalecane przy PCOS - ja przecież nie mam. Jak myslicie powinnam brać? Widzę, że zawiera kwas foliowy w dawce 400 mcg, wit. B12 może jednak brać? zaszkodzić chyba nie zaszkodzi...
reklama
M26
Wydaje mi się Pyreczko żeby brać, jeśli przepisała
Podziel się: