reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
aniko wiem o czym mówisz. ja mam dość przyjmowania leków zwłaszcza luteiny podjęzykowej, ale kiedy odstawiłam jedną tabl estrofemu to dziś już się trzęsę o wynik, a jak będzie powyżej 1000 to mam zmniejszyć o kolejną jedną tabl i tak do całkowitego odstawienia

kredko naprawdę polecam tę książkę. ja teraz dużo czytam, bo idę na 52 książki w roku i narazie mi się udaje, ale wiadomo że kilka tygodni z końca roku odpadnie więc muszę przyspieszyć :-)
co do kliniki to 100% racji masz

M26 &&&

W mojej bez HSG w ogóle nikt gadać nie chce. Więc na swoją pierwszą inseminacje muszę jeszcze długo poczekać. Niewykluczone, że wpierw doczekam menopauzy jak tak dalej pójdzie...

Na wstępie chciałabym się wytłumaczyć, że dopiero wczoraj zauważyłam dokładny temat tego wątku (wchodziłam zasugerowana topikiem: staraczki, czy jakoś tak:) A, że mi tu dobrze póki co , mam nadzieję że z racji innej formy starań mnie nie wyrzucicie:p
Ja już po wizycie. Nadal w grze! Mam już nawet zdjęcie czarnej kropki. Gdyby nie tona leków byłoby jeszcze lepiej:/
Trzy dni pozytywnego myślenia do następnej wizyty w czwartek. Jakby ktoś potrzebował lekarza realisty to ja mogę polecić:)
M26, Katharina czas na wasze dobre wieści!

M26 na pewno wszystko będzie dobrze, ale w razie czego trzymam mocno &&&

Katharina &&& by był choć jeden ale dorodny :D

Ostatnia edycja:
Witam,

Pyreczko, ja pomimo potwierdzonych owu, zdecydowałam się w końcu na stymulację i dostałam clo. Przez dwa cykle nie mogłam trafić z testami owu na dobry moment i przesuwaliśmy zabieg. Wzięłam leki, podgląd w 10dc - pęcherzyk chyba miał już z 18 mm, o ile dobrze pamiętam bo czasu trochę minęło już. Zastrzyk wieczorem. IUI miałam w 12 dc (stymulacja przyspieszyła moment owu). I udało się.
.

2 razy odpowiadałam i ani razu się nie pojawiło na forum :mad:
coś z apką na tel się popsuło

MiMeMi ja w invimedzie nawet zapytałam czy nie warto drugą IUI spróbować ze stymulacją, to mi lekarz powiedział, że jeśli nie mam problemów z wytworzeniem ładnego pęcherzyka to nie widzi potrzeby. I wydawało mi się to wtedy racjonalne, ale lekarz do którego teraz chodzę powiedział, że owszem pierwszą możemy spróbować na naturalnym, a kolejne już będą na stymulowanych. Co lekarz to inny pogląd

reklama
Do góry