reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Oczywiście Inis zakładam, że dobrze trafiłaś i lekarz wyjaśnił dokładnie co robili z materiałem męża. Bo piszesz o państwowym szpitalu a nie inseminacji w klinice w programie rządowym?

reklama
Inis ja chodze na monitoring prywatnie,a iui też miałam ze skierowaniem do szpitala za darmo bo od 35 roku życia iui jest za darmo ale za same leki i wizyty ok 1200 zł.

witam się po wekendzie

marzen u mnie oki :-) :) zaraz zbieram się do przychodni bo muszę skontrolować poziom estradiolu po zmniejszeniu dawki leków.

dla pożeraczek książek w weekend przeczytałam Szepty w ciemności autor Jonathan Aycliffe POLECAM:tak:

M26 mocno zaciskam za dzisiejszą wizytę, bardzo czekam na dobre wiadomości od Ciebie

kciukaski też za jajeczka i piękną betę

Lumio ja rwę miałam półtora roku temu i niestety do tej pory czasami czuję ukłucie w tym miejscu i wtedy mam lęk, ale na szczęście narazie ok.

uściski dla wszystkich udanego tygodnia życzę:-) :)

M26, dzisiaj wszytskie myśli z Tobą! daj znac zaraz po wizycie! wierzę, że jest wszytsko dobrze :*

MAgda, dobrych wyników ;) ja ostatenie 3 dni na progesteronie, nie powiem, lekko mnie to stresuje :/

zyczę Wam wszytskim dobrego dnia i tygodnia :)

M26 i katharina &&&&& o ktorej wizyta??? Czekamy na dobre wiadomosci!

Madziu ksiazke wpisalam na liste:-* ale ostatnio cos nie mam czasu na czytanie:-( lista mi sie dluga zbiera...

Aniko dlaczego na progesteronie? Jakies krwawienia? Co sie dzieje?

A dziewczyny jeszcze mialam sie wtracic do dyskusji lekarz klinika itd..

Ja uwazam ze nie tyle co klinika co profesjonalna klinika! Bo skoro w "dobrej klinice" robia iui bez hsg to sie boje myslec co jest nizej...

reklama
Do góry