reklama
zuzik85
Fanka BB :)
&&&&&&&& za pęcholki jutrzejszeJutro mam wizyte...ciekawe czy choc jeden pecherzyk zacznie rosnac...
katharina203
Dziekuje zuzik...
G
gość_forum
Gość
Inis ja chodze na monitoring prywatnie,a iui też miałam ze skierowaniem do szpitala za darmo bo od 35 roku życia iui jest za darmo ale za same leki i wizyty ok 1200 zł.
MagdaM33
witam się po wekendzie
marzen u mnie oki zaraz zbieram się do przychodni bo muszę skontrolować poziom estradiolu po zmniejszeniu dawki leków.
dla pożeraczek książek w weekend przeczytałam Szepty w ciemności autor Jonathan Aycliffe POLECAM
M26 mocno zaciskam za dzisiejszą wizytę, bardzo czekam na dobre wiadomości od Ciebie
kciukaski też za jajeczka i piękną betę
Lumio ja rwę miałam półtora roku temu i niestety do tej pory czasami czuję ukłucie w tym miejscu i wtedy mam lęk, ale na szczęście narazie ok.
uściski dla wszystkich udanego tygodnia życzę
marzen u mnie oki zaraz zbieram się do przychodni bo muszę skontrolować poziom estradiolu po zmniejszeniu dawki leków.
dla pożeraczek książek w weekend przeczytałam Szepty w ciemności autor Jonathan Aycliffe POLECAM
M26 mocno zaciskam za dzisiejszą wizytę, bardzo czekam na dobre wiadomości od Ciebie
kciukaski też za jajeczka i piękną betę
Lumio ja rwę miałam półtora roku temu i niestety do tej pory czasami czuję ukłucie w tym miejscu i wtedy mam lęk, ale na szczęście narazie ok.
uściski dla wszystkich udanego tygodnia życzę
anika11
M26, dzisiaj wszytskie myśli z Tobą! daj znac zaraz po wizycie! wierzę, że jest wszytsko dobrze :*
MAgda, dobrych wyników ja ostatenie 3 dni na progesteronie, nie powiem, lekko mnie to stresuje :/
zyczę Wam wszytskim dobrego dnia i tygodnia
MAgda, dobrych wyników ja ostatenie 3 dni na progesteronie, nie powiem, lekko mnie to stresuje :/
zyczę Wam wszytskim dobrego dnia i tygodnia
kredka82
M26 i katharina &&&&& o ktorej wizyta??? Czekamy na dobre wiadomosci!
Madziu ksiazke wpisalam na liste:-* ale ostatnio cos nie mam czasu na czytanie:-( lista mi sie dluga zbiera...
Aniko dlaczego na progesteronie? Jakies krwawienia? Co sie dzieje?
Madziu ksiazke wpisalam na liste:-* ale ostatnio cos nie mam czasu na czytanie:-( lista mi sie dluga zbiera...
Aniko dlaczego na progesteronie? Jakies krwawienia? Co sie dzieje?
reklama
zuzik85
Dziewczyny wizytujące dzisiaj - za wszystkie trzymam kciuki. Czekam na same dobre wiadomości
Podziel się: