reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Magda psiaka odratowaliśmy i okaz zdrowia z niego. Także jest z nami nasz przyjaciel.

Aniko,chyba najgorszy czas za mną czyli załatwianie wszelkich formalności plus pogrzeb. Teraz musimy żyć,niestety bez Sebastianka przy boku,ale musimy żyć... On jest i zawsze będzie w naszych serduszkach. Nie jedna łza jeszcze spadnie z tęsknoty,żalu i nie raz pewnie zadam pytanie czemu my,dlaczego tak musiało się stać....jednak nic więcej nie mogliśmy zrobić...ból jest nie do opisania,jednak staram się jakoś funkcjonować żeby nie oszaleć,bo wiem że jedna chwila będzie potrafiła złamać mnie na dobre,a nie chciałabym tego...[emoji20] a skąd siły?nadal nie znam odpowiedzi...

W ogóle zauważyłam,że wychodząc z domu na wiele rzeczy stałam się obojętna...kobiety w ciąży?ładne brzuszki mają,kobiety z dziećmi?ok,no są. Wczoraj byłam z psiakiem na dłuższym spacerze i złapałam się na tym,że po prostu szłam przed siebie nic więcej,zero rozmyśleń,zero emocji,po prostu pusta głowa.

Ostatnia edycja:
Ale naskrobalyscie;-)
Katharina a ja Ci powiem tak: po pierwsze juz dawno powinnas zmienic lekarke! Moim zdaniem to naciagaczka. Nie wnikam czemu uparlas sie na to novum. Ale moze podjedz do gdanska i pogadaj z nimi co mogliby zrobic jak m nie bedzie bo mialabys blisko zeby tam jezdzic. Poza tym nie do konca zgodze sie z dziewczynami zeby isc droga ktora Ci lekarka wskazala i z jakas klinika maloznana i oczywiscie nie uwierze ze ona nie ma w tym interesu. Ja Ci powiem ze ja tez sie łapalam roznych obietnic i wydala5m kupe kasy w bloto... i to ze teraz odpuscilam iui to chyba dlatego ze dojrzalam do zrozumienia faktow ze cuda sie zbyt czesto nie zdarzaja. Jezeli czujesz ze ta klinika w plocku to lipa to lepiej wydaj kase na badania gdzie indziej. Co Ci szkodzi przejechac sie do kilku klinik i zobaczyc co Ci doradza? Bedziesz miec duzo czasu teraz bez m wiec ogarnij temat na spokojnie. Ja mam wrazenie ze kazda z bas przechodzi kilka etapow w tych staraniach i pierwszy etap jest taki ze wierzymu ze pierwsza iui sie uda, pozniej probujemy sobie to jakos wytlumaczyc i wchodzimy w drugi etap czyli brniemy w iui dalej ale juz bardziej swiadome ze moze sie nie udac. Trzeci etap to chyba ten w ktorym ja teraz jestem czyli ze lepiej poczekac i zbierac na ivf niz liczyc na cud... mi sie wydaje ze Ty utknelas w tym wszystkim i ze ta lekarka Cie wodzi za nos. A tak na prawde to zmarnowalas czas i kase. Po takim czasie chyba powinna wiedziec jak Cie stymulowac i jakie leki. A ona po prostu sobie eksperymentuje.
Zrobisz jak uwazasz ale ja bym odciela wszystko gruba kreska i zaczela od nowa w innym miejscu bez "wspanialej" pani doktor.

Witam now dziewczyny:-)
Vadera trzymam kciuki&&&

Lazurytka a ile masz lat? I zgodze sie z dziewczynami ze po pewnym czasie czlowiek rozumie ze wazne aby zostac mama wogole a nie jak sobie wymyslilysmy ze w mlodym wieku... no i powiem Ci ze musisz sie ogarnac troche bo jestes dopiero po pierwszej iui i zycze Ci zeby szybko Ci sie udalo ale jak widac po wiekszosci forumowiczek to pierwsza iui to jakby odpakowac cukierek z papierka i potem sie okazuje ze to nie cukierek tylko krowka ktora sie ciagnie i ciagnie ( az sama soe zasmialam z tego porownania hahah to chyba to wino co go pije;-) )

Nou z wynikami nie pomoge ale moje dzisiaj odebralam ale nie ch e mi sie juz dzisiaj Was zanudzac bardziej wiec jutro ztobie streszczenie i poprosze nasze madre glowy o recenzje:-*

Kamisiu jak zwykle tule:-* a moje kicie mowia ze pozdro dla psiaka;-)

M26 ja cos czuje ze w koncu bedziemy miec forumowe blizniaki:-D

Madzia to zbieraj kochana te bociany:-* dla mnie mozesz nawet jednego zamrozic;-)

A jeszcze mialam pytac katharina a jakie Ty masz amh???

Nou sprawdzilam teraz i moj progesteron to 44.2. Nie mam norm podanych ale pisze ze powyzej 22 powinien byc. Ja mialam badanie 7 dni po owu.

Katharina a masz pcoc? Bo z takim amh to na moj rozum to jajeczek duzo ale zadne sie nie wybija przed szereg i stad brak owu? Ale poprawcie mnie jak zle mowie
Ja mam ponizej 1 wiec tez lipa i sie nie znam jak to z taka iloscia

Kredko dobrze sie orientujesz w pcos :) wszystko to prawda...do tego nie moge dostawac konskich dawek bo mam przy pcos wieksze ryzyko hiperstymulacji i torbieli

reklama
Do góry