reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja 6 miechów walczę o HSG i końca nie widać. A mi się wydawało, że procedura in vitro długo trwa i wymaga zachodu. Śmiać mi się z siebie chce. Z bezsilności i z żalu... In vitro poszło ekspresowo a tu utknęłam na takiej pierdole.

reklama
:no2:chyba nie będzie mi dane zobaczyć dwóch kresek na teście... :( już nie wiem co mam z tym wszystkim robić. Czy biorę leki czy nie progesteron jest niski. W ubiegłym miesiącu po iui brałam przecież tyle luteiny a progesteron 9,2 a dziś 8,2... :growl:

:frown: M26 wiem właśnie... Ostatnio gin nic konkretnego nie mówił poza tym, że był zaskoczony, że tak niski przy tylu lekach. Bardziej interesowała go prolaktyna. Co do owulacji w tym cyklu to nie wiem do końca bo nie robiłam monitoringu ale śluz płodny był i to nawet sporo jak nigdy dotąd. Teraz jestem załamana... Strasznie się boję, że to już koniec... liczyłam, że w następnym cyklu zrobimy kolejne iui.

reklama
Brałam duphaston i luteinę dopochwową 3 tabletki (1 rano i 2 na noc)... Nie wiem czemu tak się podziało, bo we wszystkich wcześniejszych badaniach nie miałam problemu z progesteronem... :(

Do góry